Followers MamaTisya

Monday, July 15, 2013

berkurun tk basuh kete:-p

 lama gile tk basuh kete...slalu basuh time p antar servis
tp skarang tmpt servis dh tk wat lg basuh kete
aritu blk gombak singgah Car Wash
aku tnye brp kena charge katanye biasa rm 10
tp ni byk kotoran kena ltk chemical so rm 15
**chemical tu utk hilangkn kotoran cz kete aku lama tk basuh:-p

 
tisya tgk time depa sembur sabun 
die tnye..snow ke tu mama...hehehe


 

berkilat mcm kete baru...hehehe

**korang basuh kete sdiri or antar CAR WASH???


**kwn2 yg blum vote lg gmbr aku...minta jasa baik korang tlg vote...klik

7 comments:

MrS. F!zA said...

wah berkilat2 trus..mcm kete baru dh ni.. chemical tu utk tggalkan kotoran ke kilat kan lg kete?

Eliss Mie said...

depend pada hubby. kalau dia rajin dia basuh. kalau malas, moh le ker car wash :p

JaSSNaNi said...

saya pun sama.. sekali nak basuh kete pun jika nak balik kg.. hahaha.. sengal tul saya kan...
wowww.. berkilat uuuuu..!

~ana~ said...

saya mmg en suami la yg basuh...2-3 bln sekali br bw car wash utk di vacuum....

syawalsimpsons said...

mmg berkilat ni

Rizziela said...

x pernah basuh pun..sebab kereta tu cat dah mati..basuh mcm mana pun memang x akan berkilat balik...just vakoum sendiri ajer dlm kereta tu

Zura@Iwan said...

nk kena service keta + basuh keta gk ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...