Followers MamaTisya

Thursday, July 4, 2013

musim MEATBALL BAKAR


aritu aku update meatball abg burn...
kalini nk update meatball bakar dr RBB (Rawang Burger Bakar)
terliurrrr tgk...yummmm




 ptg2 ni tgk gmbr meatball bakar...lprrr la plak
bila ntah nk merasa dua2 ni

korang dh try ke slh 1 or dh try dua2..or dua2 tk pernah try???

10 comments:

NinaAz said...

Sedapnyaaaaaa

syawalsimpsons said...

dua2 belom penah try

el said...

dapnyerrr..xtahan tgk
bila la boleh merasa ikea pun x dpt2 lagi nak terjah hahahaha


my lau ada gropoun or whatsoever psl pemanggang ajaib tu bgtau x..hehe thx

fazilzura said...

emm tutup matooo psl poseeee..

Sidratul Muntaha said...

ikea punya pun aku tak pnh rasa
ni kan plak abg burn nih.

Eyda Sukiman said...

sodapnyoooo haaaa..22 xpernah try lagi :(

jemput singgah blog saya

http://mummyhealthyvitastore.blogspot.com/

Nad MamaZN said...

Dh try abg burn punya
Sedapppppp
Rbb belum lgi
Tp rasenya mcm nak try wat sendrik la pasni :)

mummy_ayu said...

lum pernah juma & try lagi..

HaniShaklee said...

rasa nak makan lagi je beger bakar abg burn saya pergi hari tu..tp xleh selalu..high calories


http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/07/promotion-july-gla-complex-ape-tuuu.html

watyz said...

waa... terliur tgk kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...