Followers MamaTisya

Wednesday, October 2, 2013

1st trial buat CHEESEKUT yg mudah ni

vkend aritu blk gombak... lama tk blk "kampung".... 
kebetulan si kembar pn ada...dh lama tk wat dessert 
aku try la wat dessert baru iaitu CHEESEKUT
actually namanye Cheese Cake Biskut tp di shortform jd la CHEESEKUT


aku buat 2 topping...milo tabur & nestum tabur


si kecik bertiga ni...manjang dk tanye je 

tisya : mama..bole makan ke kek mama??
damia & danish : maklong...dh siap ke??

CHEESEKUT aritu aku wat dh ptg so kena sejukkan dlu
smua tk sbr2 nk mkn...sudahnya esok pg dgn tk mandinya trus ngap CHEESEKUT



sekejap je dh tgal  suku ni...lenkali bole buat lg...
senang sgt sbb tkpayah bakar kn
rmi gk blogger dh berjangkit2 buat CHEESEKUT

10 comments:

watyz said...

nak resepi... hehehe

~ cik AiN pinky ~ said...

Mmg dh berjangkit pn...siap dh buat mlm td...hehehe

Nad MamaZN said...

Alaaa igt ada resepi :)

~ana~ said...

sedap kan..ana kalau buat pot luck dgn satu group ni, mesti sorg akak ni buat cheesekut ni..dah la resepi senang nak dpt, buat senang, rasa sedap..puas hati..:)

idayu096 said...

saya pun baru buat 2 3 minggu lepas...senang sgt...sbb x payah nak bakar....yg penting sedapa...hehehe

Rizziela said...

Nak resepi boleh

Dee said...

bagilah resepi..nak try buat gak..

mummy_ayu said...

tu la..ramai plak yg dah buat..Net & watie....bila nak buatnya..

Nory Zoulkefle said...

wahhh menyelerakan betul cheesekut akak nii...

syawalsimpsons said...

tak lama lagi saya pulok berjangkit ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...