Followers MamaTisya

Wednesday, October 30, 2013

Long Dress (Fishtail) by Bakawali Couture



aritu kn aku ada bli long dress dr Butik Bakawali Couture
 so ada yg komen nk tgk gmbr aku pki kn..ni la gmbrnye
1st time pki bj style gni pastu 1st time gk bercolor block PINK & GREEN :)
dlm gmbr ni mcm merah & biru lak
material nye lycra tp bkn jenis lycra yg melekat tu...sedap pki
ada mcm2 design...long dress utk ibu2 yg breastfeeding pn ada


bersama2 BFF mengayakan long dress by Bakawali Couture
aku kena berdiri di tgh2 cz aku yg paling mok2..
kena selindung di sebalik bff yg selim melim..
baru la aku bole feeling2 slim gk tp hakikatnya mok2 kn :-p


gmbr kami di fb Bakawali Couture

kwn2 yg nk tgk mcm2 lg koleksi long dress
bole ke Butik di Prima Sri Gombak ataupun kiosk KL Sentral
 ataupn bole juga bli secara online di fb Bakawali Couture
jgn lupa mention blog mamatisya utk mendapat special diskaun :)

14 comments:

watyz said...

cantik... :)

Ayu azmir said...

cantiknya 3 sekawan ni.....

el said...

wahhhhh ada diskaun ke
sat nak terjah

uols bertiga ni mmg gojes sgtlah

Bbwana adienia said...

cantik sangat..

JunAina said...

Cantik...sweet sangat.

mekchu said...

cantik... byk kali tgk pun tak jemu

attyfir said...

cantik sangat.kaler pun menarik

Chekgu Azrine said...

cantikla..nampak selim je mamatisya..hehehe

Gieyana said...

Nice beb..:)

radziah AR said...

Amy, cantik sgt.

Ann Ishak said...

cantik sangat :)

Mama Zharfan said...

cun!!!

- dieyana - said...

serius cantik!!

Nad MamaZN said...

Wow! Jd duta ke kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...