Followers MamaTisya

Friday, October 11, 2013

teman org tgh kelaparan :-p



kelmarin....pg2 lg si nett msg kt group whatsapp
tnye saper free time lunch sbb die nk ajk lunch
sbb lprrr....aku ckp ok je nk teman
dgn syarat dtg kt area opis aku ler...so nett ok
die nk mkn kt Chilis, KLCC


ni la org tgh kelaparan itu :-p


nett mkn lamb shoulder steak...yummmm


aku dh kenyang cz heavy breakfast pg tu
tp nett soh aku rasa...tk baik tolak kn:-p


aku just order fav dessert...apalg kalo bkn molten chocolate cake...


korang kalo mkn kt chilis, jgn lupa order dessert ni
mmg terbaeekkkkk...kt tmpt lain dessert tkleh lawan yg chilis ni tau


now u see...now u don't :)

tq nett cz blanje skali dessert aku tu
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v

v
v
ni nett bg aku gk kain cotton vietnam
actually ni adiah tertunda sbb time gathering bachelor aritu
yg aku punya kena bg kt fida :-p

6 comments:

Nad MamaZN said...

Untung la dpt mkn free, dpt kain jugak :)

attyfir said...

shedapnya dessert tu ..terliur nie .

syawalsimpsons said...

bila2 G sana nak try la desert ni

Ayu azmir said...

Ye la desset tu memang nampak sedap... pasti sedap ni...

zarena heeney said...

meleleh tu sedapnya

Sharinginfoz said...

sedapnya kek coklat tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...