Followers MamaTisya

Thursday, October 10, 2013

surprise time bfast @Meals Station


time actual date busday aku 26 april aritu , rupanya ada surprise time bfast
aku pn tk terpk pn sbb dh celebrates awal kn time kt Fullhouse
tup2 pg tu rupanya ada "sesuatu" :-p


cantik tk kak ton..hehehe...


ni la mereka2 yg dh berpakat utk surprise pg tu
rupanya depa siap pakat pki sedondon peach
sehari b4 tu bff julia ada tnye..nk pki bj color apa..aku pn tkde la pk apapn
rupanya die dh ada plan pg tu kn
& bff dila mmg cuti time busday aku
tup2 die pn muncul kt tmpt bfast gk.....tu yg wat aku terkejut gk :-p


busday girl yg baru lps gelak cz dpt kejutan camni:-p


jom la bfast lps dh gelak2 sakan kn
coklat cake & coklat patchi tu bff julia yg bw... siap bli tisu khas jugak


gmbr wajib bff...tq korang
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

tgk la keek yg aku record sempena surprise time bfast tu


4 comments:

mummy_ayu said...

wah..suprise dipagi hari..best!!

Mama Zharfan said...

teringin nak mkn2 kat fullhouse tp selalu tertangguh sbb was2 --tak de tanda halal jakim kan fullhouse ni..

Nad MamaZN said...

Surprise dr bff bestnya! :)

syawalsimpsons said...

bestnya dapat surprise ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...