Followers MamaTisya

Tuesday, October 1, 2013

Yati Ayam Percik @Jalan Long Yunus, Kelantan


kami smp klate aritu dh nk lunch
so pemborong bawa kami mkn kt Yati Ayam Percik
kami antara pelanggan yg awal smp


aku suka mkn Yati Ayam Percik dr sejak kecik lg
dlu2 jual kt gerai je...now dh ada kedai & ada cawangan kt kl/sgor gk
tp yg kt kl dgrnye tk brp kick mcm kt klate ni
aku pn tk pernah try lg yg cawangan kt kl/sgor



menu utama adalah ayam percik...tp selain dr tu ada gk ikan percik



tuan umh posing dlu



mcm2 lauk ada...gulai kawah, burung puyuh, kuih2 tradisional klate dan mcm2 lg


kt klate slalunye ayam percik mkn ngan nasi kerabu


so ni antara menu kami...gulai itik serati, daging bakar, 
ayam percik, kerabu kaki ayam, ikan goreng sumbat kelapacili & lala sambal
air jus tembikai & jus pegaga


kalo nk bli ayam percik frozen pn ada

alhamdulillah kenyang...terima kasih pemborong yg blanje lunch kami ni

6 comments:

Ayu azmir said...

teringin nak berjalan jalan di sana makan makan urrrmmm seronoknya....

Nad MamaZN said...

Tu la kat bangi pun ada caw nya. Tp org kata tak brape sedap.. Saya pun tak sure sbb tak penah try

watyz said...

best nye makan ayam percik n gulai kawah.... huhuhu

ibuayu said...

Sedapnya..

Sharinginfoz said...

lapar terus tengok makanan kat yati ni

mamaRIFQY said...

Banyaknyer lauk paukk die! Ayam percikk nampak sgt sedapp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...