Followers MamaTisya

Monday, October 28, 2013

Ayam Penyet Indo Cuisine @Food Republic One Utama


lps abis shopping kt OU..pegi mkn kt Food Republic
biasa aku mkn kt Food Republic Pavilion..kalini try kt ou plak


 kt ou ni tk brp byk stall mcm kt pavilion
so kami pilih Ayam Penyet Indo Cuisine




 mcm2 menu ada





aku pilih set ayam penyet rm 10.80
tp aku rs mcm tk brp penyet je ayam tu..rs mcm ayam goreng biasa 
pastu kerak2 tu mcm goreng pisang punya



disebabkn tk brp sedap..so tk abis mkn

9 comments:

syawalsimpsons said...

alahai sayang tak abis la kan..mmmm...tapi dah tak sedap kan kak

Chekgu Azrine said...

Yeke??blm pnh cuba mkn kt sini..

mamaRIFQY said...

sedapnyerrr..........makan aritu mmg jatuh chenta ngan sambal di...pedassss

Bbwana adienia said...

saya pernah juga makan nasi ayam penyet ni..sedap tapi sambalnya pedas giler..berasap telinga..huhu..

Tina Othman said...

Pergi ou pun jarang2, klu adakesana nak try lah food court dia

::NureeN:: said...

tu bkn recipi asal tue.. hehe :P
nureen suka mkn dia punya rendang..

*∽ IZAN ∽* said...

ayam penyet antara yg tersedapp pernah izan makan kat wong solo bangii.. suka sambal dia hihihi

Sidratul Muntaha said...

Mana brownies ko weih aku dh ngences dh ni ahahha

Aju Mohit said...

tak sedap ye amy? belum pernah lg makan kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...