Followers MamaTisya

Thursday, October 31, 2013

gigi goyang



status psl gigi goyang  awal bln aritu...ni dh akhir bln giginye masih blum tercabut lg
aku soh je die goyang2kn..kdg2 die wat..kdg2 tk..tu agaknye tk tercabut2 lg
tp aku tgk mcm tk lama je gigi tu nk tercabut
ada yg bg cadangan soh guna towel or benang utk rentap gigi tu
tp aku ngilu la...huhuhu....so biar je la gigi tu tercabut sdiri
kt bahagian blkng gigi goyang tu dh ada gigi baru nk tumbuh

ni aritu p jusco teman ayahnye nk cr kasut..
die dk tgk cermin sambil goyang2 kn gigi tu

hrp2 cpt la tercabut...aku plak yg ngilu....
tisya kata.."nanti gigi icha tercabut...kena ltk bawah bantal tau...
ada pari2 dtg pastu bole jd princess"
mana ntah die bc...aku ckp..hah cpt goyang2 gigi nanti bole jd princess...:-p

5 comments:

syawalsimpsons said...

pengaruh TV ye jugak icha ni..kikikikkiikik

Falsya said...

nie mesti icha tgk cite tooth fairy nie..hehe...kite cukup seriau psl gigi2 nie..serammmm..;)

:: Mrs.Eady :: said...

hehehhe..tooth fairy..

Shark Kay said...

heheh..
kene g klinik tu kak..
kalu dia dh rajin main gg tu rasanya xper ler kot.
tak sakit.
jap lagi cabut sendiri ler tu kalu dah main gg sokmo.
ngilu plak dngar.
hehe

adianiez AIDA said...

hi hi hi...
last week gigi nurin tercabut. sibuk la dia kata nak letak bwh bantal. before this tak pernah pula. and sebagai ibu yg prihatin (konon la) tgh mlm tu aida letak rm5 bwh bantal dia. the next day, dia happy sebab 'pari2 gigi' bagi duit hi hi hi...
anak oh anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...