Followers MamaTisya

Thursday, October 10, 2013

dessert free for birthday girl

 time lunch ke Tony Roma's @Pavilion ngan bff julia cz bff dila tkde kn
cz nk mkn dessert free khas utk busday girl

 

ni la dessert free utk busday girl TR's Chocolate Avalanche 
kalo tgk gmbr tu menarik je tp bila in realiti tk menarik tul :-p
nasibaik la free kn so layan je la
kalo korang nk dpt dessert free, pegi la Tony Roma's time busday korang


busday girl ngan dessert free



Apr 26, 2013 | best dpt free dessert by mamatisya on Keek.com


selain dessert free kami layan vanilla milkshake & fillet medallioin with ribs 




alhamdulillah kenyang..menu tu share je berdua ...
nmpk je mcm skit tp kenyang smp mlm

3 comments:

Dee said...

hmm..tony roma's mmglah kalau makan tu kena share..portion byk kot..suka roti dia..and dessert tu nmpk sgt sedap..

syawalsimpsons said...

bestnya dapat makan desert ni kakak

el said...

sedapnye ribs tu weiii
teringin tau iols nk mkn kat tony ramas ni hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...