Followers MamaTisya

Monday, October 21, 2013

CheeseKut Nestum + Chocolate Rice



kali ke-2 buat CheeseKut
actually nk wat time raya haji aritu tp tk sempat
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v

aritu guna blender cz mixer rosak..kalini mixer dh ok

sejukkan dlu dlm petia ais

kalini wat topping nestum + chocolate rice


if kwn2 yg blum cuba..bole tgk resepi link:

13 comments:

  1. hehehe jue pun buat cheesekut jugak..

    ReplyDelete
  2. kita buat topping sekali gus hehehhe

    ReplyDelete
  3. tgk gambar pun dah terliur.mesti sedap nie

    ReplyDelete
  4. wow..menjadi tu..

    saya bila la agaknya nak buat kan

    ReplyDelete
  5. menariknya.. nak buat, tapi tak rajin.. hihihi

    ReplyDelete
  6. Sedapnya

    Famous amos betul cheesekut ni tapi saya tak terbuat2 lg

    ReplyDelete
  7. fub topping nestum buat lagi sedap tu...mesti lemak2 jek rase nestum tu kan...lieya ade copy tapi tak buat2 lagi hah....

    ReplyDelete
  8. nampak mudah caranya, nak cubalah :)

    ReplyDelete
  9. asik tgk u post ni je kat instagram teringin la plak nak rasa. kena la buat jugak ni. hehe

    ReplyDelete
  10. Dh copy resepi tp xbuat2 lg....mcm nk buat je weeken ni...nnti buat sy share ye....heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...