Followers MamaTisya

Monday, October 21, 2013

CheeseKut Nestum + Chocolate Rice



kali ke-2 buat CheeseKut
actually nk wat time raya haji aritu tp tk sempat
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v

aritu guna blender cz mixer rosak..kalini mixer dh ok

sejukkan dlu dlm petia ais

kalini wat topping nestum + chocolate rice


if kwn2 yg blum cuba..bole tgk resepi link:

13 comments:

Jueliza Jamani said...

hehehe jue pun buat cheesekut jugak..

Adlin Mohamad said...

kita buat topping sekali gus hehehhe

attyfir said...

tgk gambar pun dah terliur.mesti sedap nie

Rizziela said...

wow..menjadi tu..

saya bila la agaknya nak buat kan

syawalsimpsons said...

tak terbuat lagi ni kakak

ros_reeza said...

menariknya.. nak buat, tapi tak rajin.. hihihi

Tina Othman said...

Sedapnya

Famous amos betul cheesekut ni tapi saya tak terbuat2 lg

lieyalatif said...

fub topping nestum buat lagi sedap tu...mesti lemak2 jek rase nestum tu kan...lieya ade copy tapi tak buat2 lagi hah....

Chekgu Azrine said...

wahh...hehehe

Ann Ishak said...

nampak mudah caranya, nak cubalah :)

Nadine said...

asik tgk u post ni je kat instagram teringin la plak nak rasa. kena la buat jugak ni. hehe

zety said...

bile aku nk buat nih.adehh

Softtouch [Hanim] said...

Dh copy resepi tp xbuat2 lg....mcm nk buat je weeken ni...nnti buat sy share ye....heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...