Followers MamaTisya

Thursday, October 3, 2013

Juara Ikan Bakar @Kubang Kerian, Kelantan


mlm ke-2 di kelantan, pemborong bw kami mkn di Juara Ikan Bakar



time kami smp tkde la rmi sgt org ..makanan pn cpt smp



kt klate ni aku tgk byk restoran ada sign WAKTU SOLAT
so mmg diorang akan stop kj2 masak2 sekejap time solat
so mmg pelanggan harap maklum la


pilih2 apa yg nk di mkn..ada ikan, sotong, ketam..yummm


watermelon & fresh orange


smua dh tk sbr nk mkn...lprrrrrrrrrrr


sedap gk mkn kt cni...ikan bakar sambal...ada 2 jenis ikan kerapu & ikan merah
sayur kailan, sotong celup tepung & ketam sweet sour





sos pencincah ikan bakar


aku yg paling last abis mkn sbb dk ratah ketam ni:-p
alhamdulillah kenyang...kalo outstation gni la..makan..makan...makan...
berat pn bertambah2222 :-p

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v

v
v
v

v
v
v
lps abis mkn, pemborong bw kami singgah Pasar Borong Wakaf Che Yeh

kt cni kalo siang jual brg2 basah...kalo mlm mcm uptown kl la
jual pakaian, tudung, aksesori & mcm2 lg


bw geng kl shopping sini...


tudung bawal mmg murah..kalo time nk raya...sesak giler kt cni
smua murah2 tp aritu aku tk shopping pn...tkde yg berkenan

5 comments:

Cho Zila said...

bestnyer.. makan2 dan shoping2...

♥ ROS ♥ said...

Sedap nmpak lauk kat rstoran tu.. Nnt balik kelate harus cubaaa... Hehhehe

JunAina said...

Food heaven kalau gi Kelantan ni...suka sangat tapi dh berbelas tahun tak gi sana. Shopping kat Wakaf Che Yeh tu dengar cerita murah2 sangat tp entah bila dapat pergi...

lieyalatif said...

perghhhh meleleh lieya tgk hah!! sedap betul dpt ratah ketam tuh...sos pencicah pun nampak lain kan....kalo sedap sos tu mmg lagi laju laa menyuapkan mulut.....ishh kene cari ketam nieh!

Nad MamaZN said...

Aduuu..! Tak sbr nya..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...