Followers MamaTisya

Thursday, October 3, 2013

order menu yg sama :)


kalo mkn berdua ngan bff kt Restoran Bumbu Desa@Klcc
mmg menu yg sama je kami order
ayam bakar sunda & gulai ayam padang
air plak jus melon & soda gumbira
kami suka mkn cni...ni kali ke-6 kami mkn 
even rege dh naik & portion ayam tu makin kecik
tp tetap mkn cuma bkn la slalu
 lgpn kami ada  member's card ok skit la
so dpt la 10% discount

more info bole klik http://www.bumbudesa.my/

8 comments:

Adlin Mohamad said...

ayam bakar nampak menyelerakan

Ann@zanyra said...

adeh...2 3 hari ni mmg trigt2 je kt Bumbu Desa ni..bile bc review ni lagi la rs membara ni..xleh jadi ni..sambal hijo!leleh...

♥ Wina ♥ said...

tak pernah makan kat sini..semua tmpat pun portion makin kecik huhh..

Tina Othman said...

Sedapnya

Fieda Zan said...

terliur kat air

Nad MamaZN said...

Dapnye kak'

Rizziela said...

mahal mcm mana pun.. bila tiba waktu makan..tetap kita kena makan kan?

Nampak ayam tu mcm sedap ajer

syawalsimpsons said...

aritu dah nak masuk, tp akob tak mo pulok..mmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...