Followers MamaTisya

Monday, December 3, 2012

lama tk mkn meatball IKEA


mmg lama tk mkn...last mkn tk silap thn 2010
dlu opis dkt je nk p IKEA..now opis dh jauhhhhh
b4 p event Sofy ada singgah IKEA
konon2 nk mkn meatball...alih2 tgk paling skit 10 ketul
rsnye b4 ni aku mkn paling skit 5 ketul je
tp bila update kt fb, ada kwn2 inform bole je order 5 ketul
hah kn dh kempunan:-p


ni gmbr lama...oh rindu meatball ikea & daim kek..
tp dgrnye daim kek dh tkde dh skarang ni 

7 comments:

watyz said...

aduh kak.. lapar pulak tgk gambo makanan pepagi ni... :)

Nad @ MamaZN said...

Ala, igt kak amy p makan =)

Ps: btul jugak, x terpikir pakai blaus n sluar p kenduri sbb tak penah buat, hihi...pasni bleh cube..tq! =)

Dee said...

dee kalau gi ikea mmg mkn yg aimi mkn nilah, meatball, daim cake tu je..chicken wings tu jarang2..hehehe..lama gak x gi mkn kt sana..

Ya ALya said...

Xpernah mkn pun....terliur...

Anje Mamy Balqis said...

leh je amik 5 ketul, kita opis je dekat tapi tak slalu makan situ sbb que panjang...maleh nak beratoq

Myra Jay said...

Adehhh, terliur tengok..

Dah le jauhhh kalau nak dapat makan :D

Sheikh Papa-NtiQ said...

Hi Mama Tisya...cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

Mama Tisya Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...