Followers MamaTisya

Friday, April 19, 2013

lunch di Restoran Beriani Asif & jumpa artis

ari rabu aritu ada org nk blanje mkn....
so kami di bawa ke Restoran Beriani Asif
lokasinya kt jln imbi blkng shoppingmall Fahrenheit tp ada lorong2 lg...
kalo naik kete susah gk nk explain
kitorang dr opis jln kaki je..penat jugak tp okla exercise  :-p
time on the way ke restoran ni
ternampak Fahrin Ahmad kt Pavilion
tp die mcm tgh bz je nk nyelit amik gmbr:-p
so tk dpt ler nk posing together2...hehehe


restoran ni mcm kt atas tu ada rumah
 restoran ni menghidangkan menu masakan asli Pakistan







 aku yg kelaparan sbb pg tu bfast roti je...




 mango lassi ni terbaik tul..pekat & likat ......

lamb shank masala  2 ketul 

lembut isi nya...yummmm


lamb grill utk 3 org


chicken masala utk 3 org



nasi beriani utk 4 org

alhamdulillah kenyang smp mlm
korang jgn tnye rege brp sbb org blanje kn...
tp tksilap aku total bil dlm rm 140++ utk 4 org mkn
terima kasih pd org yg blanje...smoga murah rezeki

time tgh mkn ujan turun selebat2nya...
smp kami abis mkn pn ujan masih lebat
nasibaik sebelah restoran ni ada kedai jual payung
kalo tk, mmg lambat ler smp opis

korang pernah mkn food Pakistan??

9 comments:

Nad MamaZN said...

Lamb grill tu nmpk sedap!

MrS. F!zA said...

betul lamb tu sedapnyaaaaa..ttgk lg chicken massala..nyumsss

atty's said...

adui..terliur kty tgk ..lapar terus .,

Nana said...

mnyelerakan
besnye org selalu banje
murah rejki

cha said...

kak ofis akak mmg area BB ke? patut selalu pg pavi la apala haha.

makanan dorg mcm makanan arab tak? kalau sama mmg sy suka la. beras tu beras panjang plak tu mesti sedap

~ana~ said...

tgk chicken masala tu terliur sangat...huhuhu

Zura@Iwan said...

fuyooo..now tgk time lunch ni..buat eden terliur dah...

tk pernah lg mkn nasi beriani pakistan yg asli..

ibuayu said...

X pernah cuba lagi..rasanya x de kedai mkn pakistan kat melaka ni...

Norliza Nordin said...

terliur nengok nasi briyani tu... huhuhu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...