Followers MamaTisya

Friday, June 14, 2013

Susu Pisang Korea yg sedap

kan aritu aku ckp nk p supermarket isetan klcc
 nk cr susu pisang yg sedap time minum kt korea aritu

so smlm dh pegi cr...harganye 1 kotak rm 3.50
aku bli 2 kotak nk test dlu sama ke tk rs mcm kt korea tu
 

ni susu pisang kt korea dlm bekas mcm ala2 vitagen tp gemok..vitagen kecik je
kt korea regenye 1,000 won duit kita lebih kurang rm 3.00

lunch smlm menu makanan jepun bli 3 ketul sushi (salmon & crab)
minuman korea- susu pisang
  ternyata sedap susu pisang ni...sama mcm aku minum kt korea
bole la bli lg nanti if rs nk minum
so bila minum tu tringat la kenangan holiday kt korea:)
 
**nanti kalo korang terjumpa kt mana2 supermarket bole la try
tp tk smua supermarket ada...
bg tekak aku mmg sedap...tekak org lain aku tk tau
time kt korea aritu...mmg ari2 aku minum...:)
 
 
bole tgk keek susu pisang yg sedap time kt korea aritu


8 comments:

syawalsimpsons said...

alamak tu je lunch akak..kalo saya mmg tak cukup tu..kakakka...minta2 ada la area sini kan...nnt nak try servey, boleh try minum..

Alycia said...

sedappp ke susu pisang ni.. Insya Allah, alycia nak ke korea bulan 9 nnt ;)

JaSSNaNi said...

wow.. makan ala2 korea ni.. siap sushi tu ko.. terbaikkk lah.. :)
mana beli?

Maria Firdz said...

1st time ni.. x pnh tgk sblum ni.. air pisang.. hmm.. blh try ni..

Wan Amira said...

sedap yer.. mira suke ala2 pisang macam ni. baru2 ni mira try minum banana energy kot name dia kat Sweet Day.. sedappp jugak

Syuhada Salleh said...

mcm bes je susu pisang korea tu..kalau jumpa, mesti akan beli..

Fazlinil Irma said...

boleh buat bisnes.. sapa2 yg teringin tp jauh nak pi beli.. hihii.

Mr. AjMi said...

Hi, boleh lawat blog kami utk dapatkan produk Korean Banana Uyu.. :)
http://bananamilk-my.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...