Followers MamaTisya

Friday, June 7, 2013

kali ke-5 ke Bumbu Desa @KLCC


Restoran Bumbu Desa  ni fav kami...ni kali ke-5 dh mkn cni
cawangan lain tk pernah try lg cz yg kt klcc ni dkt ngan opis kn
kalo korang nk p yg outlet klcc..sila naik ke level 4 ye
tp smlm time lunch rmi btul kena waiting list
cz cuti sekolah kn tp ada sorg mat salleh ni suka2 je potong Q
org lain penat2 Q die msk p jenguk2 dlm trus dpt meja...hampeh tul
org yg dpn kitorang pn angin


sementara tgu makanan smp, tgk ada botol mineral ni
kemain mhl chargenye smp rm20++ per bottle tp kami tk la minum air ni

 fav julia soda gumbira tp smlm die order sirap bandung rm 9.50
aku semestinya jus melon (honeydew) rm 10.50




menu sama je tiap kali mkn cni...
ayam bakar rm 11.50 & gulai ayam padang rm 12.60


mmg makin kecik ayamnye 
tp kalini ltk dlm pinggan beso skit & ada sambal ni
tp aku tkleh mkn byk sambal tu...pedassss...try rs skit je


gulai ayam padang ni fav gk...ayam sama gk kecik

nasi special cz dlm timba..di lapik dgn daun pisang
utk 2 org mkn rm 4.40

mmg agak mhl mkn tmpt2 camgini
tp sebab kami ada member's card ok skit la
so dpt la 10% discount

more info bole klik http://www.bumbudesa.my/


11 comments:

syawalsimpsons said...

teringin nak G sini

Nory Zoulkefle said...

amboiii kemain mahal bebenor harga air mineral tu ek...

Tina Othman said...

Wah bestnyaaa tapi harga dia hemmm boleh tahan

Nad MamaZN said...

Air honeydew ngan sirap bandung lg murah dr mineral

Zura@Iwan said...

dah byk kali dtg sini..mmg sure sedap la kan...then dkt ngn opis ko..so sng la..

JunAina said...

Aina tak pernah try lagi kat Bumbu Desa walaupun opis dekat je denganKLCC.

MRS. K said...

baru pegi makan 2 kali kat bumbu desa alamanda. jadi ahli jugak. then tunjuk pas gomen die kasi diskaun lagi. huhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

ada nampak kat ALamandaa.. bleh try lepas nih nyummm!

el said...

awat mahal sgt ayaq mineral dia tuuuuu...
ooo kt sini ka g mkn..tgk kt fb gambaq ja..hahaha

Dee said...

dee makan kat midvalley..yg ada ikan talapia set lunch tu..sedap..dee suka..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Mahal nyer ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...