Followers MamaTisya

Friday, June 15, 2012

Happy Ending SEINDAH SAKURA


berakhir sudah drama SEINDAH SAKURA smlm
dgn HAPPY ENDING...mmg bgs la ANIDA tu mati
tp tk brp tragis sgt...cher bg die pembalasan yg dasat skit:-p



actually ada gk episod aku termissed
yg part AIRIL tkleh kawin ngan SHAKIRA 
cz anak sedara & mak sedara tkleh kawin ikut hukum
tp smlm dlm surat tu Dato Malik ada inform
yg sebenarnya AIRIL anak angkat so bole la kawin:-p



cantik kn bunga sakura ni pinjam gmbr dr izan



izan  yg berada kt Tokyo,Jepun baru2 ni 
sempat mengabadikan gmbr di sekitar kawasan bunga sakura

ni plak mz time cuti2 ke Paris


bila tgk drama SEINDAH SAKURA 
 sure tringat entry2 mz cz die kn dh pegi Paris...


**sorry kwn2 blogger...pinjam gmbr korang ye:)


**drama baru yg akan start nextweek Dejavu Di Kinabalu
pelakon mcm best gk Aqasha, Tiq Zaqiyah, Neelofa

12 comments:

Hanis Azla said...

dah habis yer citer tu.. byk episod termiss.. tp mmg syok ceritanya..

syawalsimpsons said...

pasni kiter layan pulok...best ke tak..kikiki

Chekgu Azrine said...

bilala saya nak dapatke Kota Paris tuh..uhuk..uhuk..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

best2 cite ni best. tp confuse la sis, betul ke x-mak sedara tak leh kawin dgn airil tu? walaupun dah ex tak leh kawin juga ye?

Nad @ MamaZN said...

ingin ku gigit2 cuping telinga mu...
yeay, FA dah abes, ada aqasha plak, best best! =p

@YUNID@TI said...

yup... hehehe... boleh tahan jugak la ceritenye kan... dari tak ade...

Falsya said...

dh abis dh ke seindah sakura nie..kite layan2 mcm tuh je cite nieh..;D

yatie chomeyl said...

sbnrnya kalau ikut hukum, airyll dgn shakira boleh kawin sbb shakira mak sedara sabit airyll je, bukan mak sedar asedarah sedaging dari ibu/ayah airyll. penulis skrip/penulis novel/pengarah/pelakon semua x buat kajian mendalam...x pasal2 buat org lain pun salah faham sekali hukum halal haram menikah

Nory Zoulkefle said...

nory byk miss episod cite tu, tgk last episode smalam je..happy endingg!!!

Delimasari said...

endingnya slow le

Myra Jay said...

Hahhh!! dah abes ke citer sakura tu?? Alamakkk termiss pulak....

Almaklumla bz dengan exam... :)

Mama Zharfan said...

waaaa ada gambar me heheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...