Followers MamaTisya

Friday, June 8, 2012

musim EURO sudah bermula


hah musim EURO dh bermula arini smp la awal julai tk silap...
kalo suami yg kaki bola tu, jwbnye kena sbr la para isteriye..
yela bila time EURO ni sure mereka sanggup berjaga
 smp awal pg nk layan bola ....
ada jugak yg kuar tgk bola kt kedai ngan kwn2
tp ada juga kaun isteri pn suka layan sama..
mcm aku idak la layan smp nk berjaga bagai
tgk gtu2 je la kot
nasibaikla hubbyku lyn bola kt umh je
suami korang camner plak??


**ada ke org lelaki yg tk minat tgk EURO ni???


tringat 2thn lps aku buat kek cawan tema bola...
oh bila lg nk deco2 kek cawan...:)

7 comments:

Rara Nasiha said...

laki kan, kalau dah tiba musim bola ni, alamatnya merana la kita. kene sabar. :)

Falsya said...

husband kite layan kat umah jer..tp xleh nak ckp jugak sbb baru 1st day..hehe..skang nie mmg tgh bersabo la nie..;D

Nana said...

amrul la golongan lelaki yg xtgk euro jgn kata euro seme plawanan bola sepak dia xtgk hahah xminat dia kata

Tina Othman said...

cantiknya cupcake tu

hihi kalau tak layan bola, mcm tak normal je, hb saya sanggup keluar pergi mamak tgk bola hehe, sb nak kan happening tu kan

eelobor said...

minat bola....tapi tempatan jer

fini zaini said...

laki aku peminat tegar bola..dh abis EPL, euro la pulokkkkkk

tiefazatie said...

c pakcik kte la yg gle tgk nie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...