Followers MamaTisya

Thursday, June 7, 2012

holiday lg tp......




salam uolsss aku cuti arini & esok
padahal lastweek baru je cuti kn
nasibaik bos lulus...ye la hubbyku kn pyh cuti
bila die cuti so aku kena la amik cuti konon2 nk holiday lg




tp tu la dh lastminit ni byk tmpt best dh fully booked
kalo ada pn rege bilik yg mhl2222 belaka
so tgk la mana kaki nk melangkah nanti....
ok korang slamat bekerja ye...:)

**bestkn kalo dpt berenang2 kt swimming pool bentuk gitar tu:)

17 comments:

  1. aah kan kak..kita ni kalo nk gi cuti kena byr lbih lah kn time cti sklh..

    ReplyDelete
  2. kalo time cuti sekolah mmg kena booking awal, kalo tak sure tak dapat nak stay...selamat bercuti amy...

    ReplyDelete
  3. holiday lagi..bestnya....ke mana plak tu?

    ReplyDelete
  4. bestnya asik bercuti...kita ni tah bila tah...

    ReplyDelete
  5. coti ajo memanjang kakak erk..terbaik la...

    ReplyDelete
  6. pegi holiday sewa homestay jek
    byk kosong aku rse

    ReplyDelete
  7. seronok tgk hangpa semua
    asik berholiday ja
    ha nak pi mn plak tu :)

    ReplyDelete
  8. hahaha sma la kita dah 6 minggu xdok umah time weken adoi minggu ni ingt nak ggenting tp cuti skolah mest ful kan g carik laut la plak

    ReplyDelete
  9. takpe amy, try survey lagik, bestnya cuti2

    ReplyDelete
  10. kt mana kolam tu? unik tul.. Hard rock hotel ker?

    ReplyDelete
  11. betul ler tu emy
    last minit mmg gitew ler jadinya
    nak2 time cuti sekolah nie
    lambat sikut sure fully book punya bilik2 hotel

    ReplyDelete
  12. hahah lawak betul sudah nye kita jumpa kat the mines... g la bercuti dekat2 ala amik je walkin mana tau dapat rege murah

    ReplyDelete
  13. salam ziarah dearm sgt happy tgok ur family, enjoy kesani scni...happy sgt...
    if feel free follow me ya!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...