Followers MamaTisya

Thursday, June 7, 2012

holiday lg tp......




salam uolsss aku cuti arini & esok
padahal lastweek baru je cuti kn
nasibaik bos lulus...ye la hubbyku kn pyh cuti
bila die cuti so aku kena la amik cuti konon2 nk holiday lg




tp tu la dh lastminit ni byk tmpt best dh fully booked
kalo ada pn rege bilik yg mhl2222 belaka
so tgk la mana kaki nk melangkah nanti....
ok korang slamat bekerja ye...:)

**bestkn kalo dpt berenang2 kt swimming pool bentuk gitar tu:)

17 comments:

MrS. F!zA said...

aah kan kak..kita ni kalo nk gi cuti kena byr lbih lah kn time cti sklh..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kalo time cuti sekolah mmg kena booking awal, kalo tak sure tak dapat nak stay...selamat bercuti amy...

mummy_ayu said...

holiday lagi..bestnya....ke mana plak tu?

lia said...

hepi oliday...

♥cikmOt♥ said...

bestnya asik bercuti...kita ni tah bila tah...

syawalsimpsons said...

coti ajo memanjang kakak erk..terbaik la...

syanasaid said...

pegi holiday sewa homestay jek
byk kosong aku rse

el said...

seronok tgk hangpa semua
asik berholiday ja
ha nak pi mn plak tu :)

Rara Nasiha said...

nak pegi bercuti jugak :)

watyz said...

wa.. cantik nye pool....

Nana said...

hahaha sma la kita dah 6 minggu xdok umah time weken adoi minggu ni ingt nak ggenting tp cuti skolah mest ful kan g carik laut la plak

Aju Mohit said...

takpe amy, try survey lagik, bestnya cuti2

Liza said...

kt mana kolam tu? unik tul.. Hard rock hotel ker?

Zana Md Nordin said...

betul ler tu emy
last minit mmg gitew ler jadinya
nak2 time cuti sekolah nie
lambat sikut sure fully book punya bilik2 hotel

Amieylee said...

hahah lawak betul sudah nye kita jumpa kat the mines... g la bercuti dekat2 ala amik je walkin mana tau dapat rege murah

Reflisia said...

cantiknya pool tue..=)

BeRRy MuMMie said...

salam ziarah dearm sgt happy tgok ur family, enjoy kesani scni...happy sgt...
if feel free follow me ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...