Followers MamaTisya

Thursday, June 21, 2012

lunch @Pizza Hut tp tk mkn PIZZA


skarang ni jrg2 aku lunch
ikut mood...lgpn bz smp mls nk kuar:-p
tp bila dh ptg mula la lprrrrrrr
okla ni citer lunch lastweek ngan BFF
biasa aku kalo p Pizza Hut sure order Pizza
tp aritu tukar menu lain...jom layannnn


mango tango rm 7.80
ice chocolate float rm 7.50


aku punye cheese baked meatball beef with cabonara sauce..rm 10.50
mmg sedap tp kalo org tk suka cheese jgn pilih menu ni:-p

bff aku plak pilih italian herb chicken chop rm 14.90
b4 tu aku dh maklumkn kt bff aku ....yg ayamnye kecik je 
cz aku dh bc review dr blogger yg dh try menu baru ni
bila menu smp, mmg kecik benor ayamnye...
tp sesuai la ngan bff aku cz die mmg mkn skit...
kalo aku tk cukup....sure lpr...hahahaha




hah aritu kn aku ada soh korang teka menu
  tp tiada yg berjaya jwb ngan tepat
ada yg sipi2...so jgn sedih2..nanti aku buat teka teki lg

13 comments:

Afasz said...

sedap nye yg akak makan tu.....teka teki????ad lg ke?

Myra Jay said...

Hhehee, Pizza kan banyak menu tu yg susah nak meneka tu :)

Chekgu Azrine said...

memang menggiurkan semua menunya..hehehe

~♥ iella ♥~ said...

sedapnya...sedap..

fazitaismail said...

uihh sedapnya ice chocolate float tu..huhu dah lama tak singgah pizza..xthu pun ada menu baru tu haha..

syawalsimpsons said...

mmg nampak sedap...

BeRRy MuMMie said...

dapnya...huh..

watyz said...

hr tu dua2 makanan tu kite makan. yg meatball tu mmg feberet kite. ayam tu sedap tp kecik je izhar ckp.. hehehhe

Mama Zharfan said...

yum yum sedapnya

Nana said...

mmg hantu cheese kita ni haha
xpenah try lg
murah je kan

Liza said...

Sedapnya nampk cheese tuh.. huhu.. lapaq..

POSH76 said...

sedapnyer ni yg buat nk ke pizza hut

tiefazatie said...

mcm sedap je nie cheese baked meatball beef with cabonara sauce.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...