Followers MamaTisya

Friday, June 15, 2012

mainan ANGRY BIRD


tkde yg berjaya teka apakah mainan tisya soh bli
jawapannye mainan ANGRY BIRD

suka la cz lama dh die soh bli
tp kitorang tk bli2...
tp kt The Mines murah so bole la bli )


rege mainan ni rm 30.00 
b4 ni pernah tgk kt jusco setiawangsa rm 59 
pastu kt wangsawalk rm 49
tp kt The Mines ni murah so bli la..hehe:)




kena guna bateri...tisya suka la dok main on/off
tp bole tahan kuat gk bunyi mainan ni



kusyuk dk tgh ANGRY BIRD tu naik tanggga pastu pusing2 kt track tu....


**korang kalo ke shoppingmall, ank nk mainan soh bli 
trus bli or camner??
aku kalo rege mainan tu murah trus bli
kalo agak2 mhl pk dlu...:)

13 comments:

Shamz + Fieza = Muiz said...

Muiz pon ada gak mainan angry bird nie.. sama mcm tisya punya cuma bezanya burung tu kecik cikit.. tp beli kat pasar malam jer.. harga RM 15..mintak kurang dpt RM 12..

Ikut jgk la..Kekadang terus beli..tp klu mahal..mmg lama dok fikir.. :-)

MrS. F!zA said...

dh agk dah td..psl tgk mata papa ngn tisya mmg pdg tang angry bird ni..hihihi tp tak terteka plk..

kalo darwisy, jgn lalu bhgn jual kete je..kalo mainan lain tkpe lg..hehehe

Amieylee said...

eh kat mana mainan ni..

kita pun sama agak2 mahal kita pikir dulu..tapi hubby main beli aja

fazitaismail said...

murahnya kat mines berbnding kat tempat lain yer..

anak sy kecik lg kak..tak pndai nak meminta2 lagi..tp biasanya papa dia la yg teruja lebih..pntang nmpak mainan terus beli hehe...

lia said...

kat warisan putrajaya rege RM30 tp x beli pon he3

Eyriqazz said...

wah,dah ada games..kalau alisya tengok ni,mesti dia pun excited

Chekgu Azrine said...

sakan tisya!!

syawalsimpsons said...

wahhh angry bird jee...so far buat masa ni syawal tak lak minta nak beli mainan...melainkan kami bawak dier kat tempat mainan N terus tuju kat mainan N cakap nak ke tak...baru dier amik...

Eliss Mie said...

kalau murah baru beli. dulu ms kecik2 tak silap penguin eliss punya naik tangga :p

mamaacha said...

kita orang memang dah budgetkan mainan x lebih dr rm10sahaja...dulu Acha ada gak mainan cam Abgry Bird tu tapi masa tu musim penguin....bunyinyer satu alam dengo...Tapi sekarang dia x berapa dh tgk mainan..

Nad @ MamaZN said...

tak sempat teka, huhu!
zakwan ada gak camni
cume bezanya zakwan punye kete bukan angry bird

saya mudah lembut hati..
papazakwan plak strict sket
so, kalu soping2 papa bwk zakwan pi jenjalan tmpt lain, mamanye ngan nayli ;P

Alycia said...

adam ada mainan ni.. dpt hadiah ms besday dia.. tp tak smpai sehari pun angry bird tu dh xbole jln huhu.. budak lelaki tahap explore dia lain mcm sikit kan hehe..

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

beli yg murah je...
kalo dia nk mainan yg mahal..
kekunun ajak nk g beli air vitagen ker....
kasi leka..

budget beli mainan nk kena tgk gak....
huhu..
xde la main beli jerk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...