Followers MamaTisya

Thursday, June 14, 2012

Madagascar 3 : Europe's Most Wanted


lps dh abis naik cruise...
layan wayang Madagascar 3 : Europe's Most Wanted
tisya mmg dh byk kali tnye bila nk tgk..
kebetulan aritu baru release so bw la die tgk
b4 ni tk pernah plak tgk yg season 1 or 2..trus2 tgk yg season 3 kn
mmg penuh ngan bdk2...tisya sakan gelak....
suka tul tgk aksi kartun2 tu...nk2 part diorang main circus


Sinopsis: Alex (Stiller), Marty (Rock), Melman (Schwimmer), and Gloria (Pinkett-Smith) finally decide to return to the Big Apple after living in Africa. However, they will not be returning empty-handed as King Julien XIII, Maurice, Mort, and the penguins tag along for the adventure. This time, the road takes them through Europe where they find the perfect cover: a travelling circus which they will reinvent, Madagascar style.

aku bli tiket aritu mmg lg 5minit dh nk start...
nasibaik tgal 2 lg seast kosong yg Couple Seat
kt tgv mines murah rm 2 hengget dr tgv wangsawalk
tp tktau naper aku rs couple seat kt sini mcm sempit...
ke aku yg dh membeso...hahaha


**actually terjumpa blogger Amiey aritu..
die pn cuti bw ank2 layan madagascar gk
kitorang tgk time yg sama cuma cinema berbeza

kenangan tisya ngan character madagascar time p USS aritu


**yg blum tgk, bw la ank korang layan cite ni
bdk2 mesti suka punye :)

9 comments:

syawalsimpsons said...

entah bila nak G kak....en asbeen N syawal dah tergeidxs2 bila iklan citer ni kuar..alahai..padahal wayang sekangkang kera je ngan umah...

Lady Rina said...

tk sabar nk bw hanim ngan danish tgk movie ni..akak ponn suka jgk...

mrs kayrul said...

anak dah tanya bila nak g wayang lagi...boleh la bawa tengok citer nie plak

MRS. K said...

hehe.. dah bawak hadif pi tengok.. dia tak puas hati nape dalam wayang tu penguin tu kecik padahal kat uss tu beso.. huhuhuhu

watyz said...

best x citer nye? dh ckp ngan en. izhar nk bawak abg iman g tgk citer ni...

amiey lee said...

hee besttt kita plak memang layan dr yang first, second, christmas version.. tu yang anak2 excited giler. pastu g USS plak tu jumpa character2 ni haduihh memang lagi la depa suka

fazitaismail said...

Salam...salam kenal mama tisya )

sejak si kecik ada nie dah lama tak layan wayang nie...tingin jugak nk tgok mcm2 cerita yg menarik skrg nie kan..neway sonok tengok korang bergambar dgan character madagascar tu hihi

Chekgu Azrine said...

seronok sangat dapat bawak anak2 gi tengok citer2 camni..teringin gak..tp kekangan masa tuh..anak2 plak dah sekolah semua..

AyuArjuna BiGoshh said...

bestkan citer ni . enjoy sgt bila menontonnya. ayu pergi RBB hari sabtu malam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...