Followers MamaTisya

Friday, June 22, 2012

jumpa Hero & Heroin drama "Bukan Bidadari"


sambungan entry td...wah ada yg teka btul
tahniah utk SYANI  & AMIEY tp tkde adiah pn:-p
ye aku jumpa bf  Shila Amzah
saper lg kalo bkn Sharnaaz Ahmad


tp time aku jumpa die bkn ngan Shila Amzah
 ngan pompuan lain..rupanye pelakon jugak tp aku tk kenal:-p
aku tau yg pompuan tu pelakon pn sbb tgk MHI

ni aku zoom skit tp tk brp nmpk lak...sipi2 je:-p


then time outstation kt kedah aritu sempat tgk MHI...
rupanye mereka ni hero & heroin 
dlm drama BUKAN BIDADARI.....
pastu baru la aku tringat yg aku nmpk Sharnaaz time mkn kt Johnny's
 rupanye pompuan sebelah die tu pelakon jugak..
heroin citer ni...mayb pelakon baru so tk kenal sgt...namanye NAD ZAINAL



drama ni baru start 19 june 
kt Slot Lestary setiap selasa 9mlm
aku jarang tgk tv...kalo ada fav actor baru gigih tgk:-p
korang tgk citer ni??

14 comments:

amiey lee said...

muka pelakon perempuan tu mcm kenal la... berlakon citer apa ek..seriusss mcm familiar

Chekgu Azrine said...

boleh tahan citer dia..pompuan ni kenal pun berlakon dalam drama kawanku Hawa..

♥cikmOt♥ said...

tak nengok...so tak tau...dok layan masterchef jek skang...tu pun cam nengok cerekarama...hehehe

Cute Mum said...

masa tengok gambar nie dah boleh cam yang pompuan.. nad zainal berlakon memberku hawa..

syawalsimpsons said...

member saya dah tgk...dier kata macam best...sy belom start lagi..mmmm...nad zainal ni pelakon baru ja...ada gak dier berlakon sebelom ni ngan faezah elai...citer memberku hawa...under kotex tu...

Nad @ MamaZN said...

ooOOoo..
sharnaaz ahmad!
saya suka die ni
sejak citer dotty kat astro tu

pompuan tu berlakon citer bff ku hawa tu kan?
suke gak die berlakon
cam sempoi

slalu terlepas nk tgk citer ni
sbb asek jenjalan mlm jek
hihii

~ana~ said...

ada tgk cite ni selasa baru ni..x sangka plak br 1st episod..mcm best...

Myra Jay said...

Myra ada tengok citer ni ari selasa lepas-macam tak berapa best, sebab dalam drama ni Nad asyik marah2 mak dia.. Macam tak sesuai ditonton oleh kanak2 kan..

mama_umar_maryam said...

tgk yg 1st episod,hehehe,okla kot citer tuh..aku mm jrg giler tgk drama

Kakzakie said...

Kakak kalau hari sekolah payah sikit nak menonton tv sebab anak pun nak ikut juga so baiknya sama-sama tak tonton...

SYANI said...

Hoyeh!!! Tepat tekaan ku.. [lompat bintang 5 kali]

fieda said...

tak tengok la cite ni..

Falsya said...

serious kite minat giel sharnaaz..dr dulu lagi..tp bile jmp berdepan2 wat xtau je padahal dlm hatiiiiiiiiiiii....hehehe..

tiefazatie said...

xtgk pun nie..penat pas balik keje..on9..tdo..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...