Followers MamaTisya

Wednesday, June 20, 2012

sedapnye....yum2222

aritu on the way blk ke opis
lps lunch kt Little Penang Cafe
nmpk dessert yg menarik ni
tp lupa plak nama kedainye
tp sebaris ngan Candylicious
tp tk bli pn....snap gmbr je... :-p
mayb lenkali leh try....



skali tgk mcm ala2 eskrem kt Baskin Robbins


13 comments:

Myra Jay said...

Tak penah tengok pun, kalau camni nak kena cari dan cubalah :)

pena rozie said...

sedapnyer....

syawalsimpsons said...

mmg sedap...mmm..terliur la pulok...

Cikpuan rara said...

wahhhh mst manis ni.

BeRRy MuMMie said...

dapnya...

fazitaismail said...

fuhhh sedapnya..terliur gak nie..sy dah ler hantu aiskrim..hihihi..

Sidratul Muntaha said...

gelato kan?
setahu aku klu gelato ade ltk liquor
cer ko riki2 la sbb klu tgk TLC ke LI ke mmg depa klu buat gelato kena ltk liqour
tpi aku tak thulah klu yg kat sini

mama_umar_maryam said...

skg ni kt tv tgh layan Candy Queen ,hehehe,gile omputih nih design mcm2

~nadyahoney~ said...

pernah tgk mmber mkn kt genting highland..cm sedap jer

Gieyana said...

sdapnya beb..:-)

Qaseh Suhaida said...

perghhhhh...terbaik la kalo dapat di kala panas2 mcm ni

Chekgu Azrine said...

terliur..,hehehe

Ezna said...

Gelato rasanyer....sebelah Candylicious kan?.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...