Followers MamaTisya

Thursday, June 28, 2012

KFC Flaming Crunch


aritu singgah KFC lps blk kj
bz smp tk sempat nk lunch:-p
pastu tgk ada menu baru ni
KFC Flaming Crunch
tgk gmbr ni mcm menarik
tp bila aku kt kaunter nmpk ayamnye kureng menarik
pastu bila aku tnye staff KFC, katanye yg ni pedassss dr Hot Spicy
aku kalo pedassss ni tk brp sgt



tp aritu ada up gmbr ni kt fb..
ada yg ckp sedap...
ada yg ckp tk sedap..
ada yg ckp pedasss...
ikut tekak masing2...korang dh cuba???

fav menu semestinya snack plate.....suka original punye ayam....

korang plak kalo ke KFC suka menu yg mana???

22 comments:

Sidratul Muntaha said...

aku suke original
yup
flaming crunch ni sedap bila pns2 je..
aku kutip kulit2 dia je
mkn dgn nsik
tak thn weih
pedas sungguh
sakit perut aku aritu terlajak mkn yg org tua punya

lia said...

akak ku kata sedap tp lia sendiri x pernah try g...

♥ Wina ♥ said...

dah try flaming crunch tu..bagi saya sedap sbb saya selalu order hat spicy tu ;-)

POSH76 said...

betulla ada kata sedap tp kot mana pun tetap pilih OR

syawalsimpsons said...

saya suke hot n spicy..tp yang baru ni sy try ok la..mmg ranggup..tapi bila dah masuk mulut...rasa hangit2 pulok...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita dah try, rasanya sedap lagik hot & spicy then original...

Rozita said...

belum cuba. tengah menahan diri dari memakan KFC, Mekdi dan klu boleh semua fast food :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

lum try lagi tp ramai yg cakap pedas sngt...

~ana~ said...

x pernah try lg yg baru tuh...mcm sedap...macam laaaaa...:)

atty's said...

bagi kty menu yg baru ni tak pedas pun..ke kty yg memang kuat pedas..

Dee said...

dee dah cuba semalam..pada dee pedas sket dari hot&spicy..tapi sedap..dee suka..ada yg tak tahan pedas akan kata tak sukalah kan..apapun..hot&spicy yg lama tu lagi sedaplah..hehehe..

cikbedahlaser said...

masa dolu2 suke hot n spicy...
OR ni cam pandang rendah je la.. hahaha
pastu bile ade tomyam suke gile tomyam..
tp lepas kawin.. org umh suke OR.. terus x pandang dh hot n spicy.. ekekekeke

ehh tp flamming crunchy ni sedap la.. suke gak.. eheheh

Mama Zharfan said...

lom try lg yg terbaru ni..

fazitaismail said...

sama gak la..pilihan semestinya snack plate tp ayam spicy..

belum cuba lagi flaming crunch tu tp dgar2 org ckp tak best..cuba dulu baru tahu kann..hehe

mama_umar_maryam said...

samelah..setia giler aku dgn original punyer

Nana said...

KITA MMG SUKE SPICY
klw orginal tak puas makan
sebab xpedas

mamafarah4 said...

Kalau sy g KFC sudah semestinya pilih spicy..mmg lidah pedas..hehehe..tp husband or plak... tekak masing2..

MijaShidy said...

suka yg garing xsuka yg ori sbb muak

Tina Othman said...

saya suka hot & spicy, tapi ada kawan ckp pedas sangat & tak sedap hehe

selera masing2 kot, tapi yg baru ni tak try lg

Zana Md Nordin said...

dah rasa...
sedappppp
pedas tak pedas sangat ler..
tp kalau yg tak tahan tu..mmg akan rasa pedas giler
sedap makan panas2...
if tapau bawa balik rumah..dah kureng sikit rangup nyer tu

Saya Disini said...

sedpnye..

shera haifa said...

lama dh xmkn kfc..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...