Followers MamaTisya

Wednesday, June 13, 2012

wordless wednesday #37










nmpk kasut yg pelik ini...
bkn aku je yg tgk.....rmi lg mata yg memandang
 cz tkde org pki kasut camgini


yg pemakainye bkn perempuan tp si lembut sutun2...hehehe
die tgh Q nk kuar duit kt ATM...aku tgh tgu BFF aku p bank gk
so sambil2 tgu BFF sambil2 snap...jd paparazi jp....:-p



**arini ada taklimat & meeting seharian...boringnye....
tk smepat jenguk umh uolssss
nanti aku free aku jenguk ye

16 comments:

MrS. F!zA said...

omak aih.. ngeri nengok..mcm teror je nmpk jln pakai kasut tnpa tumit..ehehe

iduraz said...

uihhh...camner nk jalan tuh..cm seksa jer...tak kose makk..heee

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

jenuh nak jengket kaki jawabnya, tak sakit ke kaki dia pakai kasut lagu tu..tinggi plak tu...pelik2 tapi benar

Chekgu Azrine said...

Eh..pelik je nmpk!!

~ cik AiN pinky ~ said...

mamatisya ni kalau bab2 jadi paparazi mmg hebat...bab snap gamba curi2 mmg A+++ hahaha =)

eh...tak jatuh pulak kan die pakai...hehe mmg pelik. sutun2 ni kadang2 mmg gaye diorang lagi over dari kite org pmpuan ni...

Fazlinil Irma said...

adeih.. pelik2 fesyen skrg. kdg duk pk, kalau high heels tu pun dah sakit pakai. lgkan kasut2 mcm ni.

nak perhatian ke..? :)

tp mmg dah tarik perhatian mama tisya. sampai sempat ambik gambar. heh.

syawalsimpsons said...

huh....soalan kat situ..tarak penat kaa...mmmm

mimie.. said...

eh kasut ni pelik nye..takkan nak kena sentiasa jongket je kakinye kan?ishk3...

♥cikmOt♥ said...

eh mana nak dapat kasut cam gini...hehehe

syanasaid said...

seksa diri namanye ni
huhu gerun aku tgk

Nad @ MamaZN said...

ni la org kata bior sakit asalkan bergaya, haha!

yatie chomeyl said...

wooh dasyatttt nye, boleh di apakai kasut ceniggut. hebat la u, smpt snap gmbr ni hehehe

watyz said...

mak ai.. kalo aty mmg x sanggup nk nak pakai..

pena rozie said...

kah...kah...kah... memang pelik la

Nory Zoulkefle said...

hahahha...kasut cmni pon ade ek...msti lenguh kaki pakai kasut tu..nk bergaya punyer pasal, kaki sakit pon xpe..hehe

Nana said...

Adoi camane dia bjalan ek ahhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...