Followers MamaTisya

Tuesday, June 5, 2012

jom bli promo murah photobook only RM 50


saper nk ada photobook sendiri jom bli
aku mmg suka bli
tp bila part nk mendesign tu mls jugak:-p
nmpk mcm senang drag je gmbr ke template
tp nk bg kreatif tu yg leceh skit
lega dh setel siapkn 2 photobook
yg aku bli lastyear lg
dh nk expired baru hegeh2 nk redeem:-p
nasibaik sempat siap design
cz duedatenye 7 June 2012


smlm tgk ada promo murah lg only rm 50
expired smp dec 2012 tp tktau la nk bli ke idak..hehehe
b4 ni aku pernah bli promo photobook rm 52 & rm 54 


kalo korang nk bli bole klik sini >>>>>>> GROUPON MALYSIA
 
 
baru ada 1 koleksi photobook Universal Studios Singapore
korang dh ada brp byk photobook???


8 comments:

Salmi Khairil said...

salam perkenalan..xde satu pun lagi..tapi teringin gak

Lily@MamaZaraZareef said...

kite dah ada dua..cmpur yg nk redeem ni 3 la..banyak lagi gmbar nk print out tu yg gedik nk beli lg kupon groupon tuh..hehehe..btw, tk sure nk beli yang ni ke tak sbb dari Iphotobook kan..tk sure ok ke tak template die nnti..=p

fazilzura said...

baru ado 2 jgk , tp yg mahei punye cz order dgn photog..

dh tau yg muroh ni aci nak book jgk

Nana said...

kita tobat xmo amek photobook haha
tak reti nak buat
aritu beli pastu tak reti
tu juai kat nana keding
deah yg tlg wat kan photbook tu

amiey lee said...

huhu nak beli tapi gmbar berjlan ritu sma dh gabung masuk dlm photobook yg lepas..tgu jalan2 next baru beli lagi... hahhaha

mummy_ayu said...

aku baru ada 1 jer..ingat nka buat gak la..promo nie mcm best gak...emm..

lia said...

ada beli 1 pb tp xdesign apa pon gi.. xpire bulan julai, silap2 burn hu3

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita tak pernha try beli promo camni...tangan mmg gatal je nak tekan buy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...