Followers MamaTisya

Friday, June 29, 2012

korang suka Ayam Penyet????


aritu aku ada bowling friendly kt Sunway Pyramid
citer bowling tk sempat update lg
so singgah mkn kt Ayam Penyet Express
ni kali ke-2 mkn sini


order set ayam penyet + soda gumbira
kalo kt sini ada sup...slalunye mana2 restoran ayam penyet ni 
kalo set tkde sup tau...kena add on

aku dh try byk gk restoran yg ada ayam penyet ni antaranye  


tp paling suka Waroeng Penyet
korang plak suka ayam penyet kt mana??


11 comments:

Falsya said...

suke3..ade satu time tuh boleh kate asal tingin je ayam penyet..asal tingin je ayam penyet..hehe..

Chekgu Azrine said...

belum penah cuba yang mana2 pun..huhu

lia said...

suka ayam penyet kat sarawak, he3

Mama Zharfan said...

me suka tapi mr hubby tak suka..so me sgt jrg ler mkn *sigh

Noli@Ibu Wafa said...

penah mkn sekali aje..kat cyberjaya..huhu

Myra Jay said...

Suka Ayam Penyet, tapi dah setahun tak p makan :)

Nana said...

Ist time makan ayam penyet AP...mase tu reject 90%...
2nd time terpaksa makan kat Wong Solo & masa tu la cinta ayam penyet pertamaku datang...haha...

pasni nak cuba la kat waroeng penyet...

mama leen said...

tak minat sgt.. pedas.. :)

Alycia said...

suka.. tp smbal dia pedas sgt la..

shera haifa said...

aym penyet best.. suka2..

ikiqzana said...

Aku klu mkn kt ayam penyet suker ngan sambal kt situ.. Podehh!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...