Followers MamaTisya

Tuesday, October 16, 2012

AkuTerimaNikahnya..kutipan dh cecah 1.3juta selepas 4hari tayangan

filem yg dinanti2 oleh aku ..dh kata peminat Mr Hot
dh la aritu menang ke Tayangan Gala tp syg tk dpt pegi
so lastweek dh p tgk....sinopsis rsnye rmi dh tau kn
kalo yg tktau tu google je la:-p


tisya tgk gmbr Mr Hot ni die ckp
"mama..uncle ni yg icha jumpa kt carrefour" ...
oh anak daraku masih ingat time 


 Johan : kenapa awak sanggup...sanggup biarkan hidup awak macamni sedangkan awak tahu hidup awak tersiksa?kenapa? 

Arlisa : sebab awak adalah lelaki pertama dan terakhir dalam hidup saya.awaklah pelindung,awakla sahabat,awak segala-galanya bagi saya..Dan abang..abang.....ABANG ADALAH SYURGA bagi lisa...



Aku Terima Nikahnya~loving & touching...
suka Mr Hot time romantik...time ilang ingatan tk suka sbb sian kt Arlisa:-p
 so kalo korang yg cpt nangis sila standby tisu ye:p
 peminat AdiPutra & NoraDanish wajib pegi tgk tau!!!!


15 comments:

Mama Zharfan said...

siyes sgt besh---me nangis gaklah time dia give up and mintak dilepaskan tu :p

Nory Zoulkefle said...

dahsyat arr...nk gi tgk jgak lah nnt...=)

Nad @ MamaZN said...

Alahai, cm nk p tgk la...

Reflisia said...

wah...macam best jer citer ni. kene pg tengok ni =)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

mcm best.. nak kena tengok ni...

Anum Shukri said...

best ke???

Eliss Mie said...

tengok the making pun dah best kan. bila ntah nak tengok ni, dah tayang astro first nanti dpt laa tgk.

PinkUmmi said...

tengok trailer filem nih pun mcm best jer

Alycia said...

kami pun baru tgk citer ni ahad lepas.. tacing & feeling ;)

mummy_ayu said...

tak tgk lagi..tunggu kat astro ast je la..sbb tak seseuai la nak bawak ian n iris ..plus hubby aku kureng skt bab cita mcm nie..

Zura@Iwan said...

mmg romantik ceta ni..wpon x tgk lagi...hehe...

#bleh taruk nama anak pompuan ni...Arlisa tukar ke Irlisa...hehehe...

Gieyana said...

lama aku x tgk movie kt cinema..tingin k tgk tp x da ms lak..ekekke...:-)

Nana said...

mmg antara cite yg nk tgk ni

Waney Zainuddin said...

blum tengok lagi. nak tgk la :)

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

kita tak tengok lagik, last week time lunch hour ari jumaat leh plak kgkawan opis pi tengok wayang...hu hu hu deme kata serius best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...