Followers MamaTisya

Tuesday, October 16, 2012

AkuTerimaNikahnya..kutipan dh cecah 1.3juta selepas 4hari tayangan

filem yg dinanti2 oleh aku ..dh kata peminat Mr Hot
dh la aritu menang ke Tayangan Gala tp syg tk dpt pegi
so lastweek dh p tgk....sinopsis rsnye rmi dh tau kn
kalo yg tktau tu google je la:-p


tisya tgk gmbr Mr Hot ni die ckp
"mama..uncle ni yg icha jumpa kt carrefour" ...
oh anak daraku masih ingat time 


 Johan : kenapa awak sanggup...sanggup biarkan hidup awak macamni sedangkan awak tahu hidup awak tersiksa?kenapa? 

Arlisa : sebab awak adalah lelaki pertama dan terakhir dalam hidup saya.awaklah pelindung,awakla sahabat,awak segala-galanya bagi saya..Dan abang..abang.....ABANG ADALAH SYURGA bagi lisa...



Aku Terima Nikahnya~loving & touching...
suka Mr Hot time romantik...time ilang ingatan tk suka sbb sian kt Arlisa:-p
 so kalo korang yg cpt nangis sila standby tisu ye:p
 peminat AdiPutra & NoraDanish wajib pegi tgk tau!!!!


15 comments:

  1. siyes sgt besh---me nangis gaklah time dia give up and mintak dilepaskan tu :p

    ReplyDelete
  2. dahsyat arr...nk gi tgk jgak lah nnt...=)

    ReplyDelete
  3. wah...macam best jer citer ni. kene pg tengok ni =)

    ReplyDelete
  4. tengok the making pun dah best kan. bila ntah nak tengok ni, dah tayang astro first nanti dpt laa tgk.

    ReplyDelete
  5. tengok trailer filem nih pun mcm best jer

    ReplyDelete
  6. kami pun baru tgk citer ni ahad lepas.. tacing & feeling ;)

    ReplyDelete
  7. tak tgk lagi..tunggu kat astro ast je la..sbb tak seseuai la nak bawak ian n iris ..plus hubby aku kureng skt bab cita mcm nie..

    ReplyDelete
  8. mmg romantik ceta ni..wpon x tgk lagi...hehe...

    #bleh taruk nama anak pompuan ni...Arlisa tukar ke Irlisa...hehehe...

    ReplyDelete
  9. lama aku x tgk movie kt cinema..tingin k tgk tp x da ms lak..ekekke...:-)

    ReplyDelete
  10. kita tak tengok lagik, last week time lunch hour ari jumaat leh plak kgkawan opis pi tengok wayang...hu hu hu deme kata serius best...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...