Followers MamaTisya

Monday, October 29, 2012

SnoWalk + WaterWorld @ i-city Shah Alam only rm 35


last week aku ada update promo dr EVERYDAY
td tgk promo ni snowalk + water world only rm 35
yg ni utk opening 9 nov tau ..kalo weekdays rm 39... kalo weekend rm 42
tp kalo pendapat aku,  lg murah yg promo kt EVERYDAY tu
sbbnye kalo bli pakej yg ni, takut tk sempat je
 nk pegi snowalk & waterworld ari yg sama
tp terpulang la...best gk promo ni..bole main snow pastu bole mandi manda

more detail & nk bli bole klik>>>>Groupon Malaysia

if korang nk bli yg waterworld only rm 50 klik>>>>>  EVERYDAY

5 comments:

nik ros said...

selalu check promosi kat Groupon Malaysia. ade byk yg menarik dan murah tapi tak sempat nak beli apa2 pakej lagi :)

PinkUmmi said...

memg best la offer nih...

Nana said...

dah lama tingin nak masuk snowwalk ni

amiey lee said...

Aku ingt nak beli yg weekend..bawa budak2 pegi huh best gakkkk kan tapi tu harga dewasa kan budak2 cmner ek

syeka said...

salam kak..kalau pergi snowalk n waterworld pada hari jumaat,boleh keluar masuk tak?sebab yang lelaki nya nak pergi solat jumaat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...