Followers MamaTisya

Tuesday, October 30, 2012

Waffle ice cream

td dok godek2 gmbr dlm folder jumpa gmbr waffle eskrem ni
ni aku mkn kt food court One Utama
waffle ni ada ltk pisang pastu vanilla eskrem...yummm2222


yg ni aku mkn smlm kt food court KLCC
amik eskrem vanilla + mint
penyejuk tekak yg perit...:)



**korang suka mkn waffle eskrem???

15 comments:

Nad @ MamaZN said...

Saya tak penah mkn lagi..
Harus try ni hehhhe

Myra Jay said...

Bestnyer kalau dapat makan macam ni.... :)

JaSSNaNi said...

perghhhhhhhhhhhhhhh.. kalau dekat la giant tu sebelah ofis.. nak gak gi order wafle aiskrim.. teruja tengok yang awk nye ni.. huhuhuhu

izan mama mia said...

amboi..aiskrim..menggetar jiwa nih

Chekgu Azrine said...

Adoii..sedapnya...arghh!!

PinkUmmi said...

sedapnye aiskrim......

♥cikmOt♥ said...

saya lapo kak...

~ana~ said...

x pernah lg mkn waffle dgn aiskrim..mcm sedap je...

♥ ROS ♥ said...

Mak aih...meleleh..sib baik pantang..hahaha

✿.。M.C 。.✿ said...

uiiish.. gile ko x ske waffle eskrim.. sedap tu.. dpt plak ade perisa mint tu.. nk kecur da ni.. huhu

Ayu Hussien said...

sdap ni...musim2 panas ni

tiefazatie said...

wah..best2..nak!hee

mamaRIFQY said...

Mak aiii..sedapnyerrr waffle eskremmmm!! Tak pernah try ponnn..bile ntah nak try mcm nii....

mama_umar_maryam said...

suke je..skg dh pandai buat waffle gardenia tu tepek eskrem,hehe

watyz said...

sedap nyer.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...