Followers MamaTisya

Tuesday, October 23, 2012

KFC Zinger Double Down..jom try..yum2222


lunch td aku rs nk try Zinger Double Down
nk2 plak aku ada up promo special combo b4 lunch td


ni la rupanye Zinger Double Down ........
kalo Zinger Burger ada roti 
yg ni ada 2 keping isi ayam pastu ada cheese...yum222

dpt wedges + air skali..actually air dlm set tu 
mountain dew tp aku tukar strawberry
tp plus tax jd rm10.55...kalo tk regenye rm 13++
alhamdulillah kenyang
so saper yg blum cuba..bole la try nanti
tp tkleh la slalu sbb ada cheese kn muak plak

7 comments:

JaSSNaNi said...

wowwwwww!!! sedapnya... combo set ni lagi berbaloi.. dapat cheesy wedges skali.. tu yg best.. nak nak nak...!

Nad @ MamaZN said...

Sedapnye nyumnyum!

Dee said...

betul..rasanya sedap..tp xleh selalu sbb muak jugak..hehehe..

Aisyah Husaini said...

kite dah try tapi mule2 je leh masuk pastu muak terus nak muntah ha ha ha terlampau lampau pulak muaknye..so, pastu terus tak repeat nak makan ni lagi sekadar nak try rase je : )

Myra Jay said...

Myra dah 2x maakn, tapi blom try yg combo..
Rasa nak makan lagi :D

Rara Nasiha said...

dah try haritu. sedapnya. suka sangat. :)

mamaRIFQY said...

na ni mmg tak makan sangat burger2 kat kfc atau MCD! tak suke..lebihj suke burger tepi jalan..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...