Followers MamaTisya

Thursday, October 18, 2012

Jom holiday Grand Lexis, PortDickson

aritu ada tgk promo ni dlm paper...
so saper2 nk stay GRAND LEXIS mcm aku pernah stay dlu
bole la try cal...ni bilik Sky Pool Villa from rm 475++....
kalo tgk normal ratenye rm 550++
yg atas tu promo utk LEXIS yg tu ada jakuzi dlm bilik
korang jgn confuse plak tau..kn terslh booking...
kalo yg ada PRIVATE POOL tu GRAND LEXIS




**perlukan cuti ngan tersayang cz lately sgt bz ..nextmonth lg bz outstation lg...huhuhuhu
bila la nk p cuti2 lg ni....masa amat mencemburui kami.....


kalo nk cuci mata tgk entry kitorang stay kt GRAND LEXIS yg sgt best itu... bole klik

http://mamatisya.blogspot.com/search/label/vacation%20grand%20lexis
 

12 comments:

Wan Amira said...

yeah, betul, makin hujung tahun makin busy, semua orng nak habiskan budget.. kpi huhu

mama_umar_maryam said...

mase mencemburui kitaa..hehehe

etiey.com said...

Lama dah tak jejalan dan berhoneymoon :)

syawalsimpsons said...

duduk umah la...klo tunjuk kat akob ni kakak, terus zasss...org suke duduk umah

♥ Wina ♥ said...

weeeee thanks for the info!

mekchu said...

grand lexis mmg terbaek... tp x de alasan yg kukuh utk bermalam kat sana.. rumah dekat aje.. alahai..

Gieyana said...

Menarikkkk..tp fund kena save utk trip feb nnt...ekekeke...:-)...w

mummy_ayu said...

wah..menariks tu..

Nory Zoulkefle said...

teringinnye nk jejak kaki ke sana...

Myra Jay said...

Teringin nak stay hotel best ni, tapi kena masuk wishlist tahun depan la :D

Nad @ MamaZN said...

Cuti2 2014 la kot..huhu!

Reflisia said...

kita pun tak sabar nak bercuti...asyik kejer jer skang ni...adoiiii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...