Followers MamaTisya

Monday, October 8, 2012

wajib bli bila tgk wayang:-p

kalo dlu bli air +popcorn je
skarang ni ada menu tambahan smokin hot
dlm tu ada mini hotdog cicah sos+mayonis
ada la dlm 6 ke 8 ketul aku lupa
bkn bli 1 tp bli 2...


korang kalo tgk wyg camner??bli ke makanan or minuman??
aku kalo bw tisya mmg wajib bli...kalo dating berdua je tk bli pn

10 comments:

♥ ROS ♥ said...

Ros beli popocorn jer... Air bwak sendiri... Hahha... Entahlah mcm dah serasi kan popocorn n wayang.. Maaf lama ros xjengok blogg kak sbb sibuk berpantang :)

Nory Zoulkefle said...

nory biasa beli popcorn je, sbb popcorn kat panggung je yg sdap dr tmpat lain..hehe

Falsya said...

Tgk keadaan..kalau dh kenyang xbeli ape2..kalau tgh lapo, ngan hotdog, ngan mash potato ngan kopok akanku borong.lhahahahahna

:: Riri-Fatieha ::~ said...

samalah, mesti kena beli popcorn dgn fanta strawberry.. skrg dh add smokin hot tu... sedap pula mengunyah dalam panggung tu

syawalsimpsons said...

klo bw syawal dolu mesti chicken ball...

Dee said...

kalau tgk movie lewat and masa tu tak makan lagi..confirm beli punya..hehehe..

Gieyana said...

mg wajib beli utk kudapan..lm x masuk cinema..:-)m

Nana said...

Kita klw tgk wyg bese bli air je
Klw amrul ada mmg dia akn bli popcorn
Hotdog kecik ni dia bli klw btol2 lapo
Aritu deah bli royale popcorn kt tgv sedap gile

Ibu Lala said...

wajib beli mknn klw tgk wayang. time nak tgk wayang tu la pun nak lapar. beli pop corn sorang satu plak tu. share x mau. bergaduh gaduh.

Zura@Iwan said...

aku lama x masuk cinema since pregnant ritu...huhu..

hmmm..tp kalau masuk cinema mmg wajib beli utk kudapan gk tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...