Followers MamaTisya

Monday, October 1, 2012

Nasi Ayam Yunnan


salam uolsss....lmbt plak entry pg ni..bzzzzzz sure smua dh bfast kn ...
saper yg blum bfast meh layan entry makanan:) 
b4 check in kt Primula Beach Resort Hotel
aritu kitorang singgah lunch kt sini 

bila tgk nama kedai ni dh nk sama mcm yun nam hair care:-p

ni antara menu nye


manager aku order nasi ayam special..bila smp je ...
tgk ayam punye la byk...bole mkn 2org:-p

ni aku punye nasi ayam biasa..
nasibaik aku tk order special..
kalo tk , jenuh nk abiskn ayam:-p

add on baby kailan


jemput mkn:)

Restoran Nasi Ayam Yunnan ni terletak 
kt medan selera batu burok,terengganu

aritu kwn aku ada komen, kt bangi pn ada...

korang suka tk mkn nasi ayam???

7 comments:

Falsya said...

mcm best je nasi ayam tuh..mcm ala2 chimeng..;)

JaSSNaNi said...

sedap tengok ayam dia.. dah tu nampak baby kailan tumis tu... alahai.. bertambah lapar.. jam baru kul 11 ni.. uwaaaaaa... lambat kul 1..

~ana~ said...

rasa dia mcm mn kak..x pernah mkn pun nasi ayam yunnan ni...

Eliss Mie said...

lama dah tak pergi medan selera ni. kalau petang2 makan celup2 tepung sini best jugak :)

Chekgu Azrine said...

baby kailan tu pembuka selera tuh..makan ngan nasi panas..walah!!

Zura@Iwan said...

nasi ayam special tu ...kira ayam la byk..ingt apa yg special ye tu..hehe..

aku nasi ayam ok la...kalau sedap..

~ cik AiN pinky ~ said...

ooo...ini laa yg kedai nasi ayam "yun nam hair care" tu... asik tersasul je eh...hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...