Followers MamaTisya

Tuesday, October 9, 2012

menang tiket TAYANGAN GALA AKU TERIMA NIKAHNYA



aritu aku tgk kt fanpage Mr Hot ada soh twit ayat2 kreatif 
sempena filerm AkuTerimaNikahnya
tp tu la aku ni bkn reti pn nk guna akaun twitter tu
tp demi Mr Hot aku try jugak la...
dh la skit je lg contest ni nk tutup...kejap benor...
aku pn terbaca pn lastminit dh..so main hentam saje la ayat kreatif tu...:-p





and tk sangka aku antara 5 pemenang cz die soh check email...
tp yg paling best ayat2 kreatif tu Mr Hot sendiri yg pilih...:-p
 tp syg seribu kali syg....aku tk dpt pegi smlm ...
tmptnye kt TGV Sunway Pyramid kul 8.00 mlm..
tkde rezeki tp tkpela, lusa 11oktober dh start ditayangkn 
so aku akan p tgk gk nanti

ni tgk sedutan filerm AkuTerimaNikahnya
  b4 start citer Untuk 3 Hari  aritu...oh tk sbr nk tgk....




korang leh tgk trailernye....romantik sungguh
 tp part sedih tu bole tahan gk...kena standby tisu ni:-p

 **kemenangan ke-13 utk 2012




10 comments:

Eliss Mie said...

lama dah tak pi tengok wayang dengan mr hubby. dah la ahad ni anniversary, boleh ni nak pi layan :)

SyaNa said...

alaaa ruginye ko
kalo x bleh jmp mr hot ko tu kan
aku jmp dia aritu kt kedai makan bawah ni
badan dia bau minyak angin..hehee
siap say sori sbb bau minyak angin

♥ ROS ♥ said...

Wah bestnyer.. Ros pun tringin gak nk tgk citer nih tp abih pantang lmbt lg..hahaha

Saya Disini said...

bestnye..tahniah

syawalsimpsons said...

alahai sayangnyer tak dpt join ni kakak...

Nad @ MamaZN said...

Wah..!! Tahniah kak amy! Apa ayat kemenangan kak amy tu..? ;)

Zura@Iwan said...

nmpk cm romantik lah...

ishh dorang bleh jatuh cintan tk agak2 ni..haha..

Myra Jay said...

Tahniah kak :)

Nana said...

adoi ruginye xdapat pegi
mmg xsaba nk tgk cite ni

steffany daph said...

alaaaa....betuahnya dia :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...