Followers MamaTisya

Tuesday, October 2, 2012

Untuk 3 Hari


hubbyku ajak tgk wyg ...rupanye die dh booking...
bila aku tnye citer apa nk tgk..die tkmo ckp:-p
alih2 smp kaunter TGV WangsaWalk
rupanye die booking citer HANTU KAPCHAI
sbb tkpernh rsnye tgk cite melayu kt wyg ngan hubbyku
mayb sbb citer HANTU KAPCHAI tu plakonnye zizan tu yg die nk tgk
 tp rupanye citer tu utk 18 keatas....so kena la tukar citer lain...
tkmau tgu lama2 aku pilih citer Untuk 3 Hari
kiranye 1st time la tgk citer melayu ngan hubbyku:-p
biasa aku tgk ngan kwn2 or adik aku je kalo citer melayu...
nasibaik citer ni tk boring..kira okla tkde la mcm tgk kejap pastu nk kuar kn:)



tisya plak sengih2 bila tgk scene kawin2 
sambil tgk muka aku & hubby..gedik sungguh
citer ni adaptasi dr novel ahadiat akashah...aku tk pernah pn bc..
best gk citer ni ada pengajaran bahawa jgn main2 ngan jodoh perkahwinan..
ada klakar gk so tkde la bosan ...part plakon lak...ogy over tul jd mak V...shidi & V okla...
afdlin klakar gk...ayu raudhah bole tahan aksi 18SX:-p

yg klakar part MENARA???? hahaha
pastu part yg nk tdo sama lps nikah tu
 shidi siap mkn durian pastu ltk belacan kt bdn..
maunye termuntah ayu raudah..hehe


**citer ni gk ada kontroversi isu perkahwinan V & shidi 

saper2 yg nk tgk bole la p pawagam berdekatan anda
tkpn tgu ASTRO FIRST je la:)


9 comments:

Cho Zila said...

akakpun ingat nak tengok hantu kapcai.. oooo 18 tahun ke atas yerk... nasib...
akakpun tak nah lagi tengok lagi cerita melayu ngan suami.. tapi yang benonyer pun cerita melayupun jarang gi panggung..

mama_umar_maryam said...

yg psl v & shidi tu, silap skrip sikit je dah lain plak bunyiknyer kan

PinkUmmi said...

tak tengok lg pun citer nih....org ckp best

Nad @ MamaZN said...

Lama x terjah panggung

Alycia said...

kt kalau citer2 melayu tunggu jerlah kat astro first hehe..

Delimasari said...

tunggu astro je le

Nana said...

lawa gile ayu raudah dalam cite ni kan

Zura@Iwan said...

x tgk lg...jarang nk layan cite melayu kt wayang...

tp skrg ni ...rajin beli dvd je,,

mamaRIFQY said...

ooo best ek cter ni..na nak tggu hantu kapcai.mcm best jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...