Followers MamaTisya

Tuesday, October 23, 2012

Zinger Double Down Special Combo


aku suka Zinger Burger 
tp  blum try lg yg Zinger Double Down
so td ada tgk promo special combo rm 9.95
available from 12PM-3PM and 6PM-9PM while sock last

bc review rmi yg ckp sedap
korang dh try Zinger Double Down ???

10 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

dah try.. hrmm not bad la... rasa mcm makan daging aym kfc tu juga :)

Zana Md Nordin said...

dah try tp x kick sangat
byk sangat daging ayamnya..
rasa muak
if ada roti ok kot

PinkUmmi said...

dah try..sedap gak..nak nak mkn time panas...

Boo said...

sheila dah rasa, tapi terlalu berminyak la kak.. tak sesuai makan tanpa rotinya.. hihi

mama_umar_maryam said...

blm..klu mmg suke ayam mmg ok kot try

Waney Zainuddin said...

tgk gambar nmpk sedap. tapi belum try lagi :)

Nigina said...

zinger burger mmg sedap .. tapi yang double belum try ... takpa nak try la

Tina Othman said...

belum berkesempatan nak try lg

takut bila masuk kfc je, order benda lain hihi selalu jadi mcm tu

Mama Zharfan said...

nak kena try gak ni heheheh

Myra Jay said...

Ok gak rege combo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...