Followers MamaTisya

Friday, October 19, 2012

i-city @Bandaraya Warisan Pesisir Air,Terengganu


lps dh mkn kt Restoran Payang Serai
kitorang lalu kt Bandaraya Warisan Pesisir Air
kt sini ada i-city tp tkla sehebat kt Shah Alam
actually ujan rintik2 tp nk posing gk wt kenangan stop la kejap
dh la DSLR tertgal kt otel
so guna camera digital.... tk brp cantik sgt hasilnya
tp tkpela janji ada kenangan
bila org ckp..dh pegi i-city Terengganu..
so bole la ckp sudah...hahaha:-p



















hah korang jgn tk tau yg aku tk pernah jejak lg i-city Shah Alam
bila ntah nk pegi i-city Shah Alam:-p



10 comments:

MRS. K said...

kali terakhir pi ganu 7 taon lepas kot.. dah banyak tempat best kan ganu nih..

Nad @ MamaZN said...

Dh mcm kt s.alam...mcm2 dh ada kt tgnu ek..

mummy_ayu said...

oo..kat sana pun ada I city yer..
oo..ye er.aku tak eh tgk FB..kat opis tak tau napa, kat umah PC rosak..tu yg blur2 jer tu...

Gieyana said...

cantik lak sceneriesnyer...:-)

Chekgu Azrine said...

Baru tau kt sana ada i-city..

Saya Disini said...

oowh..kat sana pon ada ict jgak ke..bru tau

syawalsimpsons said...

uyooo ada i city gak kat sana...bila la nak G sana lagi ni..last G 2009

Myra Jay said...

Cantik jugak I City kat Ganu ye :D

radziah AR said...

tahun lps gi ganu xtau pun...may be blm ada lg kot time tu.... boleh tahan jugak ye...
hehe...amy, kzie dah 3 kali p i-city shah alam....cam na ni....??? ...ahaaaaa.....biasala...yg dekat tmpt kita, jarang di terjah sgt....

Nana said...

wah dah mcm icty shah alam
xyah susah2 org ganu dtg shah alam kan hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...