Followers MamaTisya

Thursday, November 24, 2011

1st time bli deal SPA kt GROUPON



 2.5-hour Spa Package: Full Body Massage + Eye Pillow Treatment + Foot Spa + Hair Treatment + Hair Wash + Blow Dry for RM68 instead of RM178




lately ni aku mmg byk tul terpengaruh ngan deal yg best2
tp byk gk tlg blikn utk kwn2
ni 1st time bli deal SPA kt GROUPON MALAYSIA
b4 ni aku slalu bli kt MILKADEAL je kalo yg melibatkn  SPA
yg deal SPA ni pn aku tlg blikn utk kwn2 aku
aku tk berkesempatan nk pegi cz tgh bz kj
so saper2 berminat nk bli ada masa lg
klik  sini >>>>>>>>> GROUPON MALAYSIA

 

 

7 comments:

ajumohit said...

baguih kan ade voucher mcm ni, mampulah untuk aju membelinya, besok nk gi kt taman permata tu amy, tak sabar nk manjakan diri ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya nak pi memanjakan diri, kita tak pernha beli lagik tengah aim percutian je, ade ke yang best2 ek

Nana said...

haih klw tgk deal2 yg ada mmg bole abes duit dalam bank haha..
situ deal sini deal
kena kuatkan ati je
klw tak seme nk dibeli

syawalsimpsons said...

saya pon banyak belikan tok kengkawan gak...ada jugak tok diri sendirik..kikikiki

amiey lee said...

heee ingt nak g grab satu deal gak la..tapi kna cari yg lokasi dekat2 aja

SyaNa said...

aku xpernah lg beli kt sini
selalu mikladeal jek

Mama Zharfan said...

besh!!! me ada satu lg vou spa yg me beli kat milk a deal tapi tak sempat guna lagi sbb bz dgn kelas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...