Followers MamaTisya

Friday, November 18, 2011

i'm back from Penang


alhamdulillah event di Penang dh settle..
next month insya allah p Melaka lak
smlm flight aku delay dkt sejam gk disebabkn cuaca ujan.....
nasibaik smp umh ngam2 kul 7pm
sempat la layan TENTANG DHIA..tup2 7.30pm dh abis..
pelik jugak..rupanye smlm citer tu start awal 
cz ada siaran langsung bola m'sia vs indonesia..
br nk feeling2 layan ZIKIR dlm TENTANG DHIA:-p...
apa2pn tahniah MALAYSIA menang 1-0

smlm dr kl sentral aku naik train...
tiba2 ada org tegur aku.."ni blogger  MamaTisya kn...." 
terkejut gk.....ye la masih kepenatan kn
tp sempat la borak b4 aku turun train...
rupanye die silent readers....namanye DIBA..
katanye suka tgk tisya yg suka posing2
& tgk masakan kt blog aku ni...
anyway tq DIBA sudi tegur smlm...
sure kamu bc entry ni...nanti drop la komen ye...:)


okla..aku nk setel kj dlu...
nanti dh free aku blogwalking ye.....
ni ada skit gmbr utk wat korang terliur...hehehehe




char koay teow special @Sg. Dua, Penang



mee udang special @Sg. Dua, Penang



menu2 tu smua di blanje oleh blogger2 penang.....
nanti aku update full story ye....


17 comments:

zh-ena said...

besar betul udangnya..huhuhuhuhu blm sarapan lg nie terus terasa kelaparan

ajumohit said...

aduii lapar terus heheh, siyes citer tentang dhia tu best kan amy, jalan citer pantas dan tuntas, tak meleret2 mcm cinta ellisya tu huhuhuhu

fieda said...

mmh bikin air liurku meleleh..

amiey lee said...

wahhh seronokkk sambil keje smbil makan angin

hOtMaMa said...

waaaa! terliur tgk mee udang sg dua tu! huhu

Mama Zharfan said...

dua2 my fav food tu...drooling mode :p

CIK JATT said...

dua2 ni memang terbaik!
wah, kalau saya mau terperasan glamer sekejap kalau ada orang tegur macam tu. berangan jer la. hehe

d i b a said...

Hai kak :)

mcm jumpa artis. hehe.. senyum je smpi hari ni.. ^________^ blogger femes la kata kan.. tp, smlm tak terfikir plak nk amik2 gamba.mule2 takut tegur, sbb "aish, garangnya muka mama tisya nih". tapi dah tegur, tak pun.. senyum lebar ramah mcm baca dlm blog juga.. :)

mummy_ayu said...

saja la tu..tayang pic penang char koay teow...kalu ngidam nie mcm mana???

Nad @ MamaZakwan said...

pergh...!mmg terbaeekk menu2 tu, huhu!

p/s : saya tau awal dah pasal tentang dhia dipercepatkan waktu siarannya..asek teringat kat mamatisya jek masa tu..kalu ada no hp,saya dah bgtau awal2 dah, hehe ;)

~ana~ said...

pergh...udang dia mmg buat org terus nak g penang cari mee udang dgn CKT...:)

~diAhOntHeblOg~ said...

fuyooo..ni menaikkan keinginan yg tinggi utk mentedarahhhh

syawalsimpsons said...

alamak sedapnyer kakak...kikikiki...welcome back kakak...ok la tu....at least akak ni famous amos jugak..kikikikiki

MyKhalish said...

amboii hangg, g penang memcm makan yer..

Myra Jay said...

Xsabar nk tunggu akak up story psl penang...

♥SyilaSyira♥ said...

nampak sedapnya char koay teaw tu...

mama rifQy said...

wah..mee udang nampak sgt besh laaa !! tak sabau nak bace entry penang!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...