Followers MamaTisya

Wednesday, November 30, 2011

Garrett Popcorn @KLCC


aritu member aku p S'pore dok citer psl
Garrett Popcorn ni sedap
mmg kt Msia tkde lg time tu
lps tu aku ada terbaca br2 ni dh ada outlet kt Msia
yg bestnye dkt ngan opis..mn lg kalo bkn KLCC
then aku tgk MIRA pn dh bli
so sempat la singgah 
Garrett Popcorn


"POPCORN IS A HAPPY FOOD"
so saper2 yg tgh bersedih...cuba mkn Garrett Popcorn :)
agak2 korang happy tk :-p


ada 5 jenis Garrett Popcorn korang leh pilih
  1. The Chicago Mix
  2.  Caramel Crisp
  3. Cheesecorn
  4. Buttery@Plain
  5.  Caramel Crisp with nut



hah jgn terkejut tgk regenye
mmg mhl ok...
bole pilih ikut size small,medium, large
tkpn yg lg beso gallon (tin)
paling murah rm 9....paling mhl cecah ratusan....
gila la saper yg bli popcorn smp beratus tu:-p
tp kalo org dh suka mkn, sanggup bli kn...
tp aku bli yg small size je...


MIRA bli aritu katanye kena Q pjggggggggggggggg
mayb aku smp KLCC aritu awal pg so tk rmi org lg
so tkde la kena Q pjgggggggg :)





small size Caramel Crips - rm 16
kalo bli popcorn TGV tu bole dpt 2 set termasuk air:-p
tkpe sekali sekala kn


mmg smua popcorn itu bersalut caramel....
tkde pn yg tawar mcm kita bli popcorn kt TGVor GSC
mayb sebab tu la kot , mhl sgtttttt
tp awas, jgn mkn slalu nanti kencing manis...:)
nanti aku nk try yg mix plak.....tkpn yg ada nuts...yum2



tisya & aku suka bangatttt Caramel Crisp ni
tp hubbyku try skit je cz die tk brp suka manis...
kalo korang yg tk suka manis sgt, pilih yg mix tk pn cheesecorn


kami otw p tgk wyg....citer Puss In Boots...next entry aku update



**aku mmg mudah terpengaruh bab2 makanan ni...:-p
next outlet coming soon kt One Utama

**lokasinye Lot C151, Concourse Floor, KLCC
dkt ngan maybank  & candylicious

15 comments:

amiey lee said...

itula dh perasan dh kat mana...buat mcm ala2 kat USS la..ada candilicious ada popcorn ni...cehhh tkyah g jejauh g klcc jerk sukaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nigina said...

bagus mama tisya macam macam tahu pasal kat makanan yang sedap sedap hehehhhee

Yan said...

salam kenal..

salute kat sifu ni..

MRS. K said...

skang semua orang dok cite pasal popcorn nih. hehe.. tapi mmg pon popcorn gsc kekdang tak sedap. tawar

Nana said...

aritu tgk en3 jue dia g spore ada cite pasal popcorn ni
xpe nanti klw g tgk wayang klcc bole la try

Tina Othman said...

wow nampak menarik, nanti nak try lah

mummy_ayu said...

ada gak nampak kat berjaya hari tu..masa nak tgk twilight....bst ek..leh la try2 nanti...

syanasaid said...

wah!!!
aku tgk gambar pn da tau sedap
tgk mmg kilat gile popcorn dia
nak try tp ntah bile nk ke klcc tu

Asyraf Hamasaki said...

aaa sedap

MyKhalish said...

huwaaaa sgt jeless... kena g KLCC nih. rs yg sni plak. hehehe...

Myra Jay said...

Nampak pun sedap,kira berbaloi lawlaupun mahal kan..

ajumohit said...

memang gerek sehh hehehe, nmpk gula yang salut tu pon dah tau sedap

~diAhOntHeblOg~ said...

dap nih!! xpenah try jugak..rajin tol mamatisya ni..

Dee said...

kalau dee sure amik yg nut tu..sbb dee suka kacang..tp mahal ek sis..hehehe..

Em's Family said...

true!! manis sangat.. my hubby punkurang berkenan.. actually i pun kurang berkenan sebab terlampau manisnya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...