Followers MamaTisya

Friday, November 18, 2011

pengaruh macam2 DEAL


skarang ni byk tul promo yg best2
ni antara website deal yg aku slalu jenguk
 mmg menguji kesabaran
best2 belaka promo yg murah2...:)




stakat ni aku dh bli 4 deal 
3x  pakej SPA pastu 1x  Photo Magnet.....
korang bole tgk kt label MilkADeal







kt sini br 2 x bli 



kt sini plak dh 3 x bli



kalo ada lg website deal2 yg best2...jgn lupa drop komen kt sini ye...
arini aku ada appointment utk mani-pedi+foot scrub
dkt je ngan opis...jln kaki....:)


8 comments:

Myra Jay said...

Pergghh, smgt tul...

Myra baru sekali je beli dari deal..

amiey lee said...

ada byk lagi erin

hahaha.com.my
dealmates.com.my
dealcity.com.my

apa lagi ek...

syawalsimpsons said...

saya dah G dua hari lepas....ok jugak

lia said...

iyer sgala mcm deal itu wat duit ku jugak abes d deal ke arah kupon2 murah ha3

cik helena said...

akak ne sama macam kaksyana!hehee

Mama Zharfan said...

me pun dh byk kali beli kat milk a deal..rasanya dh 5 kali kot or even more--lost count hahaha

Dee said...

rajin kau ye aimi..hihihi..dee gak malas nak google benda2 ni..hehehe..

mama rifQy said...

em..mmg pengaruh besar la..na pon ade gak beli..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...