Followers MamaTisya

Friday, November 18, 2011

pengaruh macam2 DEAL


skarang ni byk tul promo yg best2
ni antara website deal yg aku slalu jenguk
 mmg menguji kesabaran
best2 belaka promo yg murah2...:)




stakat ni aku dh bli 4 deal 
3x  pakej SPA pastu 1x  Photo Magnet.....
korang bole tgk kt label MilkADeal







kt sini br 2 x bli 



kt sini plak dh 3 x bli



kalo ada lg website deal2 yg best2...jgn lupa drop komen kt sini ye...
arini aku ada appointment utk mani-pedi+foot scrub
dkt je ngan opis...jln kaki....:)


8 comments:

  1. Pergghh, smgt tul...

    Myra baru sekali je beli dari deal..

    ReplyDelete
  2. ada byk lagi erin

    hahaha.com.my
    dealmates.com.my
    dealcity.com.my

    apa lagi ek...

    ReplyDelete
  3. saya dah G dua hari lepas....ok jugak

    ReplyDelete
  4. iyer sgala mcm deal itu wat duit ku jugak abes d deal ke arah kupon2 murah ha3

    ReplyDelete
  5. akak ne sama macam kaksyana!hehee

    ReplyDelete
  6. me pun dh byk kali beli kat milk a deal..rasanya dh 5 kali kot or even more--lost count hahaha

    ReplyDelete
  7. rajin kau ye aimi..hihihi..dee gak malas nak google benda2 ni..hehehe..

    ReplyDelete
  8. em..mmg pengaruh besar la..na pon ade gak beli..hehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...