Followers MamaTisya

Wednesday, November 23, 2011

TERPAKSA MELEPASKAN..........


di mn tayangannye mlm ni
tp syg seribu kali syg :((((((
aku terpaksa melepaskn tiket wyg FREE itu
cz hubbyku ckp cousin die dh bli tiket BOLA
MALAYSIA vs SYRIA mlm ni kt Stadium Bukit Jalil
so aku dh inform nana soh die pass tiket aku tu kt org lain
tkde rezeki nk tgk wyg FREE
tp hubbyku nk pujuk hati wifenye yg sedih ini
die ckp nanti die blanje p tgk wyg :-p

utk nana & the geng yg dpt tiket FREE tu
slamat menonton....


**nana, nanti kalo menang lg tiket wyg byk2
kalo ada lebih jgn lupa roger jiranmu ini...hehehehe


6 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai...dah dapat free, tak da rezeki pulak..

tak pe..next time leh ngedate ngan nana ...

notti netti said...

samalah dengan aku..dah dapat free..tak dapek lak..

Mama Zharfan said...

nana rati tix wayang heheh

mama rifQy said...

alahaii..kesian lak !!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tak pe tak de rezeki, next time leh pi hubby siap nak belanja lagik tu ok la tu...

Nana said...

hehehe semalam mmg dah ngam2 tiket tu 12 orang..sekali masa on the way g mbo tu sorang blogger sms kata dia xdpt datang, dia kasi tix dia kt kita..ada call mummy ayu nak ajk sebab lst mnt br tau cite ni pg13, tp dia lak tak angkat total tix semalam ada 14, burn 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...