Followers MamaTisya

Thursday, November 10, 2011

bila tekak tk sedap rasa...nk kena cr makanan yg manis2 je:-p


kn aku blum sihat sepenuhnya...
mkn pn tk brp nk slera sgt
cz tekak rs kelat:-p
so lunch smlm ajak BFF aku cr makanan yg manis2:)



 smlm mummy ayu tnye mn gmbr aku cz byk gmbr tisya je
aku kn tk brp sihat so tkde bergmbr pn time kt spital
so ni gmbr aku yg masih lemah..nasibaik xpitam je...huhuhuhu


lama dh ngidam nk mkn ni....lama giler tk mkn:-p











kasi zoom skit cekelat+eskrem+kek...yum2
sejuk tekak aku yg kelat...hehehehe



order coke & warm water


konon2 nk mkn dessert je
tp tiba2 rs nk order stater ni


BFF ku order french fries je







mkn skit je lps tu rs dh kenyang
so balance tu kita tapau je cz tgk jam dh 2.30pm:-p


**ada yg tnye ni mkn kt mn...lupa plak aku nk update ingt smua org tau:-p
ni kt chilis klcc..nama dessert tu molten chocolate....:)


25 comments:

syawalsimpsons said...

sedapnyer kakak...tak mo bawak saya ke...kikikiki

syanasaid said...

mmg kalo tekak payau air coke gk aku cr
lagi2 McD punye
mmg lega tekak
dessert tu jeles aku tgk..leleh jek eskem dia
huhu

take care ok..

mummy_ayu said...

amboi..dalam tak sihat, selera tinggi gak tu..he he he..
apa pun..semoga cepat sembuh key...

Nigina said...

ni kat mana mama tisya ...sedapnya,.... teruingin nak makan.. kat mana nie

~diAhOntHeblOg~ said...

kemain lagiiii...ni yg smlm kt klcc kn..ish2..

Nana said...

dah lama x g makan sini
benci klw g sure kena q panjang

notti netti said...

sian ko..dah sihat kita wat besday party ayu lak eh?.....siannnn

notti netti said...

hehehe...semlm aku off..idok leh jumpa org sakit.

::NureeN:: said...

adusss ngidam tol tgk dessert tue.. sat g klau sempat nk g cr gak la.. t c yerr ...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun suka makan manis2 kalo tak selera makan :)

::NureeN:: said...

nureen penang dlm pulau.. opis kat gelugor umah plak kat permatang damar laut blkg airport.. klau msk pulau rojer2 la nureen kot2 bleh jumpe

e!ya said...

sedapnyer..dessert tuee

k.h.a.l.i.l.a said...

ooohh... chilli's... kat area sini ade gak. tapi x pernah singgah lagi. huhuu...

tuan blog, sy nak mntak tlg boleh? vote sy kat link ni kalau sudi. sampai 14 nov 2011 je. huhu... TQ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1

@e_da said...

sedapnya tgk eskrem +coklat tu.. huhu

mekchu said...

tak sihat.. tp selera tajam.. hihihi.. harap2 dah fully recover :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

terliur..tapi chilis tak ada kat JB..paling dekat pun singapore..huhu

Salina@IbuAqil said...

mama x sihat lg yer? TC yer.. kalo ibu mst nak cr tomyam.. kadang hirup kuah dia je..

AdanyaKauUntukku said...

lama giler dah tak makan volcano tu...perhhh....mmg terangkat tu kalau makan..

aiskrim sejok...kek panas....lava cake

sue zainun said...

mmmmm nak jugakkk :(

Noli said...

shedapppp!!!meroyan tengokk..hihi

MyKhalish said...

wahhh sht2 jer trus crk dessert yg mabeles...

Dee said...

dee tgk meja tu dee teka chilli's..molten choc tu nmpk sedap giler...

Lin said...

Sedapnyer...meleleh seh

mama_umar_maryam said...

muke ko mmg nmpk org baru baek demam,sehat dhla ni jmpe chillis,hehehe

tiefazatie said...

sedapnya sis..aah..sokong kata sis zety..mmg nampak cm org baru nak sihat nie..take care yaa sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...