Followers MamaTisya

Tuesday, November 29, 2011

Restoran Nelayan Terapung Ujong Batu


arini nk update citer Penang
kami smp Penang aritu lebih kurang 11 pg
kt airport dh ada Pemborong pick up kami
then die bw kami lunch
Restoran Nelayan Terapung Ujong Batu


jgn tanye aku Ujong Batu ni belah mn..aku bkn org Penang:-p





ni air utk 3 org
cute je mjugnye...tkla beso sgt...tk ler kecik sgt



yg femes kt sini BAWAL GORENG PANAS


sotong gemok2


asam pedas ikan keli








tq pd Pemborong cz blanje kami mkn..
kitorang panggil die "Mamu"
lps tu b4 check in hotel..
kami singgah kilang beras "Mamu" jp...

10 comments:

MrS. F!zA said...

ok kt penang pon ada restoran nelayan suma dia terapung..hihihih..memula td igtkan yg kt kl tu..

syawalsimpsons said...

kakak nak sikit....terliur pulak

mummy_ayu said...

seronok tul ko kan...? gie outstation mesti best makan2..
apa pun tq for the jeruks...

::NureeN:: said...

adusss lama x g sini, bawal panas2 tue kan.. ;)
terangkat tgk asam pedas dia.. nyumnyum

Alycia said...

amboi sedapnya.. tetibe lapar ;)

~ana~ said...

best nya mkn2 mamu belanja....hah3x...

Nana said...

tu dia da start dah cite penang sure penuh ngan makanan hehee

Dee said...

wui..sedapnya lauk..mcm bawal power pya style ni..

Myra Jay said...

Restoran ni memang best.. sedap..:)

Myra dulu keje ngan Bernas pun selalu diorang bawak makan sini :-)

mama rifQy said...

nampak sgt besh la menu2 yang kak amy makan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...