Followers MamaTisya

Thursday, November 17, 2011

Lunch @Tony Roma's Jalan Yap Kwan Seng


lama tk mkn2 ngan BFF....so kami decide nk mkn western
so tmpt di tuju Tony Roma's kt Jln Yap Kwan Seng
apsala jauh plak ek kami ke sana...padahal kt Pavilion pn ada outletnye
actually aku ada bli deal kt GROUPON MALAYSIA
utk deal tu hanya outlet kt jln yap kwan seng & mont kiara je
so yg terdekat kami ke jln yap kwan seng






tk rmi sgt org kt outlet sini
mayb sebab parking susah area sini


chicken soup & garlic bread
termasuk dlm set beef ribs promo:)



normal prize rm77.50 termasuk tax
 tp aku bli promo tu only rm38
hah jimat kn...



nmpk mcm skit je 3 ketul ribs...tp kenyang tau
aku mkn 2 ketul je..1 ketul bg kt dila


dila lak pilih asian salad with grilled chicken 
rm 19.90


julia lak pilih 1/2 bbq chicken with fries & coselaw....
rm 29.90
time die tgk menu tu bole die ingt 1/4 je ayam tu
so bila smp2 je tgk beso ayam 
br ler die belek blk menu tu rupanye half:-p


mango & cranberry juice - rm 8.90 each
pepsi rm 7.90


alhamdulillah kenyang...ketat perut:)



time kami mkn aritu ada kejadian customer marah staff Tony Roma's
cz customer tu minta cili sos tp lmbt di hantar
die tengking staff tu, mmg kuat la...smua org terkejut
bg aku kalo ye pn nk marah jgn la smp tengking2 camtu


9 comments:

Sidratul Muntaha said...

customer biol
ape la..
aku pun tingat dulu time pernh mkn kat kenny roger setia wangsa tu
ade satu customer
lmbt amik order
dia gi wendy's pastu patah balik kat kenny,pergi maki hamun semua staff.
mcm lahanat jer aku nengok
laki aku selamba sound org tua tu...
nak privillage pegi mkn hotel la pakcik.duit pakcik tak laku kat sini.

nak bergaduh jugak kot tpi wife org tu dah tarik and urut org tu.
huhuhuh

Mama Zharfan said...

hehhe ni dekat2 dgn songket restoran gak kan :) ingat nak gi sana weekend ni :)

syanasaid said...

mmg berbaloiiii
sungguh xpatut marah2 tengking gitu

AyuArjuna BiGoshh said...

tak pernah lagi makan kt Roma's ni..so ayu mmg jakun sikit tgk makanan2 kat sini hehehe....

p/s: Tengking! adoihai kalau ya pun jagalah adab kan huhu

amiey lee said...

nakkkk jugaaaaaaaaaaaaaa

- dieyana - said...

syoknya ke tony romas! dgn kadar diskaun pula tu....hehhe

Nad @ MamaZakwan said...

tak penah algi pi tmpt2 western cenggini ;)

kalu 1st time pegi kene ajak kak amy la, heheh..sbb nak order pun tak reti, haha!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa sedapnya nengok. lom pernah masuk situ. apsal laa nak jerkah, lapar sangt kot :p hehehehe

J.M.R said...

TR pon ada dlm groupon ek..cam menarik gk nih..nyumy! ribs..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...