Followers MamaTisya

Monday, November 28, 2011

Manjakan kuku tgn & kaki @HARMONY Nail Salon


aritu kn aku ada bli deal murah 
aku & BFF dh set appoitment ari jumaat 2 minggu lps
tmptnye dkt je ngan opis so jln kaki je... 
kami smp lewat skit 
cz slh sorg dr kami, bosnye xabis lg meeting
so kuar lmbt skit



time kami smp tu ada sorg customer
nasibaik ada 3 lg krusi kosong ngam2 utk kami bertiga






sambil manjakan tgn kaki
sambil posing...hehehe






mula2 rendam kaki
lps tu die bentuk kuku bg pendek skit
kalo nk p tmtp utk manjakan tgn & kuku ni
kita jgn potong kuku terlalu pendek
lps tu die polish kuku tu
then die guna alat utk cabut lebihan kulit



kalo nk lebih shining ada sejenis cecair 
kena add-on rm10..tp aku tkmo pn
hah tgk kuku ku dh berkilat even tk ltk cecair yg shining tu


lps dh abis part tgh...part kaki plak
die akan scrub pastu polish mcm part kuku gk
yg gmbr kaki pki color tu 
aku candid customer sebelah aku :)




b4 blk posing lg..:)
staff die ada 4 org tp yg phm ckp malay sorg je
yg lain2 tu kena ckp english cz diorang org filipina
tp staff die yg malay tu (org indonesia tp ckp tkde slang indon)
 mmg layan kami borak & posing2



lps tu dpt voucher rm 10 utk next visit



nasibaik jumaat lama skit break time lunch
so sempat la manjakan kuku & kaki
lebih kurang 90 minit gk :)
ni kiranye 1st time aku bli pakej manjakan kuku & kaki


7 comments:

mama rifQy said...

macam2 la kak amy ni..na tak pernah seumur hidup buat spa kaki ngan tangan..heehehhehehhee..chanteq kuku..berkilat!!

eelobor said...

ada sorang budak sepejabat (lelaki), selalu gak masuk tempat2 cam gini. jaga kesihatan katanya.... huhuhu, tak kuasa la kalau sekali legi sampai 50 hengget.

Mama Zharfan said...

hehe lom pernah try lg ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnyaaaaa tiba2 ras anak berspa..spa..spa

watyz said...

waa.. lepas badan kuku pulak. kilat nye kuku.. :)

♥ Elin ♥ said...

SERONOK sekali sekali mnja kan diri kan :)..rasa diri di hargaaii/

p/s : nampk kaki smpai lutut.aurat. :)

syawalsimpsons said...

best kan kakak kat tempat dier....sy pon G sampai sesat je kat sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...