Followers MamaTisya

Monday, November 14, 2011

Hard Rock Hotel Penang






tgk deal travel smua best2...kuatkn iman..hehehe...
aku lama dh tringin nk pegi Hard Rock Hotel Penang..
tgk2 ada deal promo ni....trus la rembat...
eh silap actually bkn utk aku tp BFF aku punye....aku tlg blikn....
aku xdpt nk bli cz hubbyku susah skit nk cuti...kn aku bli tk psl2 burn plak

utk BFF ku..slamat cuti2 di  Hard Rock Hotel Penang....
jgn lupa blikn ole2 ada cop Hard Rock Cafe utk aku ye:)
tp kalo tk dpt tunaikan permintaan aku tu bg FM pn jd la:-p



gmbr selingan tisya pki bj Hard Rock Cafe London...
ni MIL yg blikn time die p europe tours
time aku cuti2 London aritu, xsempat singgah Hard Rock Cafe London
tp sempat tgk dr dlm kete je:)

6 comments:

syanasaid said...

mahal benor hotel ni kan
tp ok la promo tu utk 3D2N
sekali makan

shark said...

tak penah ada lg baju hard rock cafe :(

Mama Zharfan said...

rate tu perperson tu hehhe mahal gak kalau utk me :p sbb mesti kita kena byr RM700 for 2 adults for one room kan :) kalau poket tebal orait ajer heheh

dilazfamily said...

Seronok kan bile dapat bercuti nie.lagi-lagi bersama keluarga.tapi kalau nak cuti tapi susah dapat cuti, itu yang sedih

Myra Jay said...

Wowww!!! Tapi cheq terlopeyh peluang ni..huhuu, teringinnya nak p stay kat HR tu... :)

radziah AR said...

mamaisya stay mana kat pg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...